SDP ja RAJA

SDP ja raja

 

Tämä SDP.n rajalaista tekemä sotku ja käymä tyhjänpäiväinen sorvaaminen ja politikointi ei ainakaan sada nyt heidän ns. omaan laariin.

Käsittääkseni ennakkoon kaikki eduskuntapuolueet olivat yksimielisiä siitä, että tämä ns ”rajalaki” on nyt pikaisesti saatava aikaiseksi ja voimaan… mitä ihmeen sotkua ja puliveivausta Demarit nyt harrastavat ja miksi ? Ymmärtävätkö he edes itse mitä ovat tekemässä ?

Mielestäni Demarit nyt yrittävät kerätä irtopisteitä näillä ulostuloillaan ja ryhtymällä ns. jarrumieheksi koko asiassa.. tärkeintähän nyt olisi saada tuo laki voimaan ja pikaisesti, (jos jotain muutoksia tarvitaan niin ne voi tehdä myöhemmin) mutta mitä meidän viisaat Demari johtajat nyt tekee.. kaivaa kuoppaa itselleen vai mitä !?

Toinen samaan sarjaan kuuluva on tuo RKP joka ei ole vielä vahvistanut kantaansa ko. asiaan.. Vihreitten ja Vasemmistoliiton kannathan ovat ollut tiedossa koko lakipaketin käsittelyn ajan.. hehän ovat valmiit ottamaan maahan kaikki mahdolliset tulijat ketä vain on tulossa.. ovat niin ”Solidaarisia”

Mutta kaikkein pahinta ja vastuutonta politiikkaa ja nimenomaan politiikkaa nyt on tehnyt mielestäni juuri Demarit jotka ovat nyt ”Kuninkaan” tekijän paikalla ja ilmeisesti ajattelevat ja pääsevätkin nyt otsikoihin, mutta mielestäni ihan väärällä asialla.. opposition kuuluukin kyseenalaistaa Hallituksen tekemiä päätöksiä/politiikkaa, mutta tällä raja-asialla ratsastaminen on kyllä epäonnistunutta politiikkaa joka kostautuu varmasti juuri heille itselleen.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu