SDP MARIN NATO

Tätä Marinin logiikkaa minä en taas ymmärrä ! Kun noita aikaisempia Marinin hallituksen päätöksiä miettii niin sama linja on siinä ollut ihan alusta lähtien.. kaikki hänen Hallituksensa päätökset viivästyy viikko tolkulla ja joista ei ole mitään muuta kuin vahinkoa ollut yksittäisille kansalaisille ja nyt koko Kansakunnalle tämän Nato päätöksen viivyttelyn johdosta.

Kaikki muut puolueet Keskusta mukaan luettuna ovat ilmaisseet jo oman Nato kantansa ja ymmärtävät sen tärkeyden (Ei Marinin SDP) ja ovat saattaneet maaliin nuo päätökset pika vauhtia niin Marinin johdolla SDP viivyttää nytkin tätä Nato päätöstä ennakkoarvioiden mukaan taas ainakin kuukaudella … MIKSI ?

Sitä pitäisi nyt ehdottomasti kysyä Rouva pääministeriltä, että miksi tätä päätöstä ei nyt saada pikaisesti aikaan, sillä ”Päättämöttömyydellä” tässä asiassa saattaa olla ja on varmasti seuraukset ja mitä pitemmälle päätös Natoon liittymisestä siirtyy Marinin SDP.n jarrutusten takia sitä vakavammat seuraukset sillä on, eikö Marin omiensa kanssa nyt ymmärrä, että jokainen päivä tässä viivyttelyssä on liikaa, kun koko kansa joutuu olemaan tässä Venäjän ja Putinin tähtäimessä ja kaiken mahdollisen painostuksen kohteena.. kansa vaatii nyt pikaisia päätöksiä ja jos yksi Puolue (Ja vielä Pääministeri) ei saa rivejään kuntoon niin KANSA antakoon heille oman (Tuomioja Halonen etc) tuomionsa tuon viivyttelyn/päättämättömyyden johdosta.

+3
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu