SDP.n omat käännytykset

Olen kirjoittanut tästä SDP.n Oppositio kipuilusta ja tästä samasta aiheesta jo aikaisemminkin… eivät ole keksineet mitään kunnollista välikysymystä Hallitukselle ja siksi nyt tarttuivat ja ”Hirttäytyivät” tähän koko Suomelle erittäin tärkeään ”Käännytyslakiin” ja heidän toiminta tässä asiassa on naurettavan köyhää.. omasta mielestään saivat nyt merkittäviä muutoksia tuohon lakiesitykseen.. kukahan Demari haluaisi selventää sitä, että mitä niin valtavan merkityksellisiä muutoksia he lakiin saivat ?

Minun mielestä he saivat valtavasti kustannuksia ja yleistä hämmennystä veronmaksajille tällä ”Shoullaan” ja ei mitään merkittävää muutosta ja sellaiseen ei ole tarvettakaan.. tarvis olisi ollut ja on edelleen saada tuo laki mahdollisimman pikaisesti voimaan ettei enää tule lisäkustannuksia ja loppuu tuo Putinin järjestelmällinen mamujen kuskaaminen tuonne itärajalle.. voivat itse pitää heidät omalla puolellaan kun ovat heitä ympäri lähi-itää lentokoneilla kuskanneet ja varmasti valheellisesti kertoneet helposta pääsystä EU alueelle… paljonkohan nuo kuskaukset ovat asianomaisille maksaneet… ehkä ihmisten ja perheiden viimeiset varat ja kaikesta tästä on ”Mister” Putin ja vain hän yksin on näistä vastuussa ja jota vastuuta Vihervasemmisto ja Demarit nyt kuvittelevat pystyvänsä hoitamaan… millä rahalla jos ja kun seuraus siitä on, että seuraavaksi Putin lähettää tuhansittain.. ehkä kymmeniä tuhansia ihmisiä omasta ”Varastostaan” tänne jos tuo ja nuo ”KOE-ERÄT” tänne päästetään ilman mitään rajoituksia. !!

Jos SDP aikoo jatkaa tällä hyvin kyseenalaisella linjalla niin voivat todella valmistautua siihen, että kansa kyllä osaa lukea ja kuunnella sitä mitä tapahtuu ja ei varmasti ole tyytyväinen kaikkeen tähän ihan tyhjänpäiväiseen SDP.n aikaan saamaan viikkoja jatkuneeseen ikiomaan ”Shouhunsa” josta tulee lakiin saatujen ”Suurten” muutosten (kertokaa SDP mitä muutoksia ja mitä ne ovat maksaneet?) ansiosta aika isot kulut tavallisille ihmisille ja veronmaksajille…tyhjänpäiväisten  uutisten viivytysten ja vedätyksen johdosta.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu