SUOMI RUOTSI/VENÄJÄ

SUOMI RUOTSI/VENÄJÄ

Suomi on ollut historiamme kaiken aikaa ns. puskurivyöhyke Ruotsille ja Ruotsi on säästynyt monilta aikaisemmilta kansainvälisiltä sodilta ja ollut aina turvassa tuossa lahden takana suomen   kainalossa.. jossa suomi on ollut aina ns. puskurivyöhykkeenä Ruotsin suuntaan ja estänyt kaikki idän hyökkäykset kansaansa ja kansakuntaansa kohtaan…

Näin on myös tänä päivänä.. Ruotsin kumartaa ja kiittää siitä, että olemme tässä ns. välivyöhykkeessä ja otamme ne ns. ensi-iskut koko ajan vastaan… olisiko aika laittaa nyt Ruotsi vastaamaan kaikesta … sanon suoraan ”Paskasta” mitä Venäjä nyt syöttää meille.

Nytkin koko ajan Ruotsi pyörittelee tosiasioita ja pyrkii olemaan ja pääsemään kuin koira veräjästä, olemaan ikään kuin ulkopuolinen koko asiassa ja joka ei tule enää nykymaailmassa onnistumaan.

Lapsellista touhua koko Ruotsilta ja toivottavasti nyt olette heränneet, että ohjukset lentävät myöskin Suomen yli sinne teillepäin.

Viimeisin esimerkki tästä on tämä Nato keskustelu… ”NAURETTAVA” tilanne.. Ruotsi katsoo ensin mitä tapahtuu (Venäjä) kun suomi liittyy Natoon  !? siis näin taas !

+1
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu