Tuoteturvaa Maskusta

MASKUN TUOTETURVAA!

Olin ystäväni kanssa Maskussa ostoksilla hEINÄKUUSSA ja laskut tulivat nyt, koska tilaustyönä tuli Makuusohva kotimaiselta valmistajalta ja joka saapui muutama viikko sitten, mutta tuosta MASKUN Tuoteturvasta:

Kaupan yhteydessä Maskun myyjä oli todella myyjä/(Myymäläpäällikkö)… hän myi Virolaiselle Suomessa asuvalle naiselle tuoteturvan sekä tuohon Sohvaan, että myös mekaaniselle nojatuolille 2x 149.00 euroa = 298.00 euroa
Sohva + nojatuoli joilla on olemassa pitkät tehdastakuut hän myi vielä päälle nuo tuoteturvat ja kun en silloin osannut laittaa Stoppia tuolle turvalle (Suomessa asuva Virolaisnainen ei tietenkään ymmärtänyt asiaa) niin myyjä/Masku Joensuu ei suostu perumaan tuota ”TUOTETURVAA” useista pyynnöistä huolimatta.

Siis mihin tuota tuoteturvaa tarvitaan koska se on monta vuotta aivan turhake kun tehdastakuut vastaa tuotteiden mahdollisista virheistä ja vioista pitkälle eteenpän !?

Kopio Maskun sivuilta: >>>Takuu ei kata tuotteen virheestä johtuvia välillisiä vahinkoja tai sellaisia vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet tuotteen käytöstä.<<<

MASKUN TUOTETURVA on em. viitaten selvästi asiakkaan ”RAHASTUSTA” myymällä tuota omaa Tuoteturvaansa Tehdastakuun alaisille tuotteille!

Ja vieläpä tuollaisilla rajoituksilla omissa Tuoteturva ehdoissaan ”TAKUUU EI KATA VAHINKOJA JOTKA AIHEUTUU TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ ! Mitä tuo Turva sitten kattaa ja tarkoittaa ?

ReijoHelli

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan... Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan. Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu