TURUN SEUDUN VEÄLÄISOMISTUKSET AIRISTON HELMI YM

Olisikohan Suomen Valtiolla aika ruveta perkaamaan vähän ”Tiheämmällä” kammalla kaikkea sitä mitä Venäläiset ja eri tahot eri puolilla Suomessa omistavat, esim. Nilsiän seudullakin Savon sydämessä etc.

Näitä kohteita on Suomessa luovutettu hyvin hövelisti ja jopa ilmaiseksi Venäläisten Oligarkkien etc käyttöön (esim. Turusta) ilman mitään korvauksia.

Turku on viimeisten tietojen mukaan ollut varsin suosittu kohde ja päättäjät siellä hyvin Höveliä tarjoilemaan kohteita heille.. ja omistuksiahan siellä on kaikenlaisia, kuten esim kuuluisaksi tullut Airiston ”HELMI”  sekä Turun keskustan parhailla paikoilla olevat kiinteistöjen Venäläis-omistukset/käyttöoikeudet  ym… ym.

Onkohan esim. tuolla kyseisellä saarella (Helmi) oleville kaikille rakennelmille asianmukaiset rakennusluvat olemassa useine kiinteine laitureineen ja ”HELIKOPTERI” kenttineen !?

Saakohan Suomalaiset rakennella omiin saariinsa samanlaisia rakennelmia ja miten niiden lupa prosessien mahtaisi käydä Suomessa ja entäpä vastaavien kohteiden omistaminen ja rakentelu Venäjän Karjalassa esim.?

Ei taida olla yhtäkään kohdetta rajan itäpuolella yksityisessä Suomalais-omistuksessa saatikka, että sinne voisi rakennella Helkopteri kenttiä tms. Siellähän olisi paljon (entisiä Suomalaisia) hyviä jokia kalastus ja virkistyskäyttöön… miksi sellaisia ei ole Suomalais-omistuksessa !?

Kaikkein törkein esimerkki tästä on keskellä Suomen ja Ruotsin kannalta merkittävän ”MERIVÄYLÄN” keskellä kököttää Venäjän hallinnassa oleva kohde vielä tällä vuosisadalla ja varsinkin tälläisessä poliittisessa tilanteessa… mikä estää tämän poistamisen päiväjärjestyksestä ? Siinäpä kysymys… mitä pelätään.. mikä on ns. ”UHKA” vai onko sellaista olemassa ja jos on niin miksi siitä ei avoimesti voi keskustella ja vaatia sen poistamista Suomen maaperältä.

Suomi eikä Länsi ymmärrä ilmeisesti vieläkään, että Idän Ihme Putin ei ymmärrä mitään muuta kuin erittäin järeitä vastatoimia ja rautaa rajoillaan esim. Ukrainassa…. Länsi elää Putinin pelon ilmapiirissä ilmeisesti niin kauan kunnes tajuavat/ymmärtävät ettei tuohon ”Mielipuoleen” tepsi mitkään normaalit toimenpiteet eikä neuvottelut, eikä hänen valtuudet yksinään riitä esim. ydinaseiden käyttöön.. uhkailemaanhan jokainen voi ryhtyä.

+2
ReijoHelli
Sitoutumaton Kuopio

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu