Ukraina HERSON !

UKRAINA HERSON ?

Meidän aikamme ja kaikkien aikojen pahin ja itsensä surullisen kuuluisaksi tehnyt Idän ihme, Diktaattori ja saatanan lähettiläs mister Putin kehotti jo monta päivää sitten kaikkia Venäjän kansalaisia poistumaan Hersonista !

Tänään olemme saaneet uutisista kuulla, että nyt on Venäjän armeija ruvennut tyhjentämään Hersonia kaikista Venäjän kansalaisista…. jos minä olisin Ukrainalainen ja asuisin Hersonissa niin lähtisin kyllä mahdollisimman kauas ko kaupungista.

Tämä em. m*****han nimitti Venäjän Armeijan johtoon jo jokin aika sitten yhden maailman pelätyimmän ”MURHAMIEHEN” joka kunnostautui jo Syyrian sodassa tunnetulla tavalla !

Hän on Biologisten joukkotuhoaseiden Expertti.

Lopun voi jokainen arvata ja olen sen verran nähnyt ja monessa aikaisemmassa jutussani käsitellyt tämän ”Idän Ihmeen” tekemisiä ja olen sitä  mieltä, että hänellä on olemassa nytkin suunnitelmia joita ei monikaan arvaa ja oletan, että tähän liittyy myös tämä edellä mainittu Syyriassa kunnostautunut Venäjän Armeijan nykyinen johtaja ja hänen kokemukset ja suunnitelmat nimenomaan Hersonin suhteen.. jäämme odottamaan.

+3
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu