Ukrainan kärsimykset Putin ja Länsiliittouma

Olen kirjoittanut tästä Idän Ihmeestä nimeltä Putin täällä jo aikaisemmin monta tarinaa joten en nyt tuosta Roisto johtajasta sen enempää kuin sen, että hän sai koko Venäjän kansalle Roistovaltion maineen viimeistään nyt hyökätessään Ukrainaan näin Röyhkeästi ja kyllähän tuota mainetta tuli jo vuonna 2014 jolloin aloitin oikeastaan kirjoittamisen tästä suuren valtion pää ”TERRORISTA” kun hän valloitti täysin suvereenisti Krimin Ukrainalta ja kirjoitin jo tuolloin tästä meidän ns. Länsiliittoumasta, että Paperivaltioita koko liittouma kun eivät tee (Krim) asialle mitään ja sen seuraukset näkyvät tai ovat näkyneet nyt jo vuoden Ukrainan kansanmurhana ja kärsimyksinä ja sanonpahan jälleen, että pahalta näyttää nytkin ja jatkoa seuraa ja loppua ei ole näköpiirissä niin kauan kuin nämä meidän johtajat vitkuttelevat milloin milläkin tekosyyllä ja antavat tämän Terroristin mellastaa kuten halua täällä Euroopassa !

Ihmettelen näitä meidän ns. Lännen johtajia ja pääjohtaja Olaf Scholzia joka on päättämättömyydellään ja viivyttelyllään on aiheuttanut tuhansien, ellei kymmenientuhansien ihmisten naisten lasten ja muiden siviilien kuoleman Ukrainassa ja sen lisäksi kaikki muut kärsimykset, kidutukset ja varmasti kymmenet ellei sadat raiskaus tapaukset joihin Ryssillä oli Putinin täysi siunaus. (Käytän tätä sanaa Ryssät noista raiskaajista)

Tämä sama tarina jatkuu ja alkaa saada jo ”Tragikoomiset” ja erittäin murheelliset piirteet ja tarkoitan tätä kuukausia jatkunutta julkista ”Vouhotusta” ensin Panssareista ja nyt alkaa sama muljaaminen noiden hävittäjien osalta, on julkisesti kerrottu Venäjälle (jo monta kuukautta), että nyt toimikaa ”KOHTA TULEE” vaikka minkälaisia Tiikereitä ja Leopardeja, mutta ne tulee joskus.. ehkä syksyllä, eli nyt toimikaa ja tappakaa Ukrainalaisia niin paljon kun kerkeätte ennen noiden panssarien ja mahdollisesti Hävittäjien tuloa.

Minkälaista sakkia tämä meidän ns. Lännen johtotroikka oikein on !?

Minä olen ihan tavallinen omilla aivoilla ajatteleva (ainakin toistaiseksi) oleva ihminen ja olen nähnyt koko ajan tuon tilanteen ja sen, että mitä tulee tapahtumaan tämän koko ajan TV.ssä pullollaan olevan tiedotuksen ja Panssari Vouhotuksen seuraus Ukrainalle… mitä he****iä nämä meidän johtajat oikein tekevät ?

Kun tätä asiaa olen tiiviisti seurannut niin olen pitkään jo ihmetellyt näitä tapahtumia ja sama meininki ei kun jatkuu Ukrainassa ja uhreja tulee edelleen ja aseita ei Urainalle anneta kuin juuri sen verran tipoittain, että pystyvät puolustamaan maataan sitkeiden maanpuolustus tahtoisten sotilaidensa ja kansalaistensa avulla ja suurilla uhrauksilla.

Sanon suoraan, että kaikki Länsiliittouman johtajat ja maat Olaf Scholzin ja Saksan johdolla ”HÄVETKÄÄ”.. kuten kirjoitin jo 2014 Krimin valtauksen jälkeen niin samoin sanon jälleen, että koko Länsi liittouma on pelkkä ”PAPERITIIKERI”

Venäjä ei tarvitse noita pieniä maapaloja Ukrainasta, eikä Putinin tavoite ole ollut noiden maapalojen valloitus vaan se on ihan muuta, Venäjällä on noita Aroja siellä Siperiassa ihan yllin kyllin ja siitä ei ole ollenkaan kysymys.

Putinhan on kertonut ihan selväsanaisesti jo kauan sitten, että mikä hänen ja koko ”TERRORISTI” valtion tavoite Ukrainassa on, eli HÄVITTÄÄ KOKO UKRAINANAN KANSA JA VALTIO MAAN PÄÄLTÄ !

Missä näiden meidän johtajien korvat ja silmät oikein on ja mitä he edelleen nytkin vatuloivat… on naurettavaa tuo Tankkien ja kunnon aseiden luovuttamisen viivyttely jonka seuraukset on vähemmän naurettavia Venäjä nimisen Terrorivaltion ja murhaajien tappamat Ukrainan kansalaiset tässä Lännen tarjoamassa ja julkisesti kertomassa ”AIKAIKKUNASSA”, että nyt toimikaa ennen kuin ”PANSSARIT tulee… ja niitä tulee sitten joskus jos jostain ja joidenkin maiden varastoiden perukoilta jotain jäämiä löytyy ja mitä ne sitten ovat !?

 

 

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu