Ukrainan vilja-aitta… ruokapula.

Minun pieneen maalaisjärkeeni ei mahdu se, että Ukrainan viljasiiloissa jo olevia ja myös tulevia viljasatoja ei saada esim. Afrikan nälkää näkevien maiden kansalaisille… mikä tämä kansainyhteisö YK ja ns. Nato oikein on !?

Eivät saa avattua Mustanmeren laivaliikennettä koska Venäjä on sulkenut laivaliikenteen siellä ja samoin saartanut Ukrainan satamat, sekä saattanut tällä toiminnallaan esim. Afrikan nälkää näkevät kansat ruokapulaan (Ukraina on ollut pääasiallinen viljan toimittaja noille maille/alueille)

Eikö Natomailla ja esim. USA ole sellaisia asejärjestelmiä tai ohjuksia, että nuo Venäjän purkit voi upottaa sinne minne yksi on jo ihan ”Vahingossa” joutunut.

Venäjälle voisi antaa sellaisen ”UKAASIN”, että sen on poistettava nuo sotalaivansa määräajassa (viikko-kaksi) pois tuolta Mustalta mereltä kansainvälisen ja turvallisen laivaliikenteen sallimiseksi tuolla alueella, tai ne poistetaan sieltä.

Mielestäni Ukrainalle pitäisi nyt ehdottomasti toimittaa sellaisia aseita joilla tuon Mustanmeren laivaliikenne saadaan normalisoitua ja avattua  ja perusteet sille on olemassa.. kysymys kuuluu vain, että miksi mitään asian eteen ei tehdä ? mikä tämä YK Nato on ?

Olen aikaisemmin kirjoittanut tästä meidän ”Rakkaasta” Natosta (Kannatan kyllä siihen liittymistä) mutta ihmettelen sitä, että kuinka hampaaton ”PAPERITIIKERI” se tosipaikan tullen on?

On todella myös mielenkiintoista nähdä koska Venäjä tätä oikeasti testaa ja missä ”BALTIA”  !?

Nyt YK ja Nato toimikaa jos aiotte olla jonkinlainen arvostettu kansainvälinen taho… pankaa Urainan viljat liikkeelle…. perusteet tuolle toiminnalle on olemassa… miksi annatte Venäjän sulkea viljan kuljetukset Afrikkaan joka aiheuttaa ehkä jopa miljoonien ihmisten kuoleman siellä Venäjän Diktaattorin takia jolla ei ole minkäänlaista arvostusta yhdenkään ihmisen elämään tällä pallollamme.. ei edes omassa kotimaassaan…. hän on valmis tapattamaan kenet ja missä tahansa jos se vain on hänen suunnitelmiensa este/tiellä, siis SAIRAS mies PUTIN.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu