VENÄJÄN Sota Ukrainassa

Putinin JUOKSUPOIKA Lavrov YK.ssa !

Yksi Putinin ”Juoksupojista” kävi eilen Yk.n yleiskokouksessa kertomassa kaikelle maailmalle Venäjän täysin mielivaltaisesti aloittaman Ukrainan kansan ja Valtion tuhoamisen ja yritti kääntää asiat taas päälaelleen kuten Venäjä on sotakentällä aikaisemmin julistamattoman ”SODAN” suhteen tehnyt ja yrittänyt alistaa ja tuhota siis Ukrainan kokonaan (Naurettava ilmaisu PUTINILTA/Venäjä) ”ERITYISOPERAATIO”

Kaiken Ukrainassa tapahtuneen jälkeen on KREMLIN ääni kellossa muuttunut ja Putin kävi Lavrovin suulla YK.ssa tunnustamassa Venäjän tappion aloittamassaan SODASSA Ukrainaa vastaan ja yrittää kääntää koko kuvion nyt niin päin, että Ukraina ”HYÖKKÄÄ” Venäjää vastaan ja on syyllinen koko tapahtumaan… ehkäpä tämä oli enemmänkin suunnattu Venäjän omille kansalaisilleen jotka muutoin ovat olleet ja ovat osittain edelleen vain Kremlin/Putin antamien tietojen varassa.

Olen kommentoinut paljon noita ”MURHAMIES” Putinin tekoja jo aikaisemmin ja jos kiinnostusta riittää niin kannattaa lukea aikaisempia alla olevia (”Muutama”) artikkeli asiasta, mutta niitä on paljon muitakin joissa olen käynyt läpi tämän Murhamies Diktaattorin tekemisiä jo hänen valtaan nousu JUOPPO Jeltsinin kuvioista lähtien.

Kopio linkit selaimeesi jota kautta pääset lukemaan nuo Artikkelit:

Muutama US –Artikkelit:

PUTIN/VENÄJÄ !

 

OLINKO VÄÄRÄSSÄ Artikkeli 27.11.2018 Putin Putin Putin!?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/reijohelli/olinko-vaarassa/

 

Putin Ukraina muu maailma

(Tuossa alla linkissä on jostain syystä väärin unkari kun pitäisi olla ja on juttuni otsikossa ”Ukraina”)

Putin Ukraina muu maailma:https:

//puheenvuoro.uusisuomi.fi/reijohelli/putin-unkari-muu-maailma/

 

Putin sai sen mitä halusi !

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/wp-admin/post.php?post=382922&action=edit

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu