Venäläinen öljy ja Suomi ostajana !

Ihmettelen suuresti miten suureen ääneen Venäläisiä öljytuotteita ja polttoaineiden ostoa sieltä on Suomessa ”MUKA” boikotoitu ja boikotoidaan.

Mistä tulee eräille (kaikkien tietämille) huoltoasemille kaikki niiden myymä polttoaine ja muut öljytuotteet, ne tulee nimenomaan Venäjältä ja kysynkin sitä, että mistä ja millä ajoneuvoilla ja keinoilla tämä öljy etc. tuotteet Suomeen virtaa !)

Suomi ja sinä etunenässä joka tankkaat näillä asemilla ja käytät heidän Öljytuotteita tuet Venäjän Ukrainalaisiin kohdistamaa maailman historian julmimpiin kuuluvaa sotaa/RAISKAUKSIA/ terroristista toimintaa jonka (PUTIN) ainoa päämäärä on tuhota koko Ukrainan kansa… siis tuhota Ukrainan kansa ja sen olemassaolo kokonaan… näin on kaikki tiedotusvälineet kertoneet Putinin ja hänen lähipiirinsä ainoaksi tavoitteeksi.

Venäjä on itse ilmoittanut käyttävänsä öljyn myyntitulot Ukrainassa käytävän sodan rahoittamiseen ja me Suomi rahoitamme omalta osaltamme sitä.

Ja toinen ja vielä paljon tärkeämpi kysymys kuuluu ? Mitkä/kenen/miten tankkerit kuskaa tuota Venäläistä raakaöljyä Suomenlahden ja Tanskan salmien kautta maailmalle…. eikö siihen löydy/saada tulppaa mitenkään, kaikki kansainväliset toimet ja tekemiset vaikuttavat pelkältä NÄPERTELYLTÄ ja mitään kouriintuntuvaa ei olla edes tekemässä ja tämän Venäjä (Putin) tietää ja käyttää hyväkseen.

Ja vielä USA.lle ?

Ilman Kiinan ja Intian (”HALVAN”) Venäläisen öljyn ostamista ei Venäjällä olisi mitään mahdollisuuksia tehdä noita ”HIRMUTEKOJAAN” Ukrainassa ja vaarassa on koko Euroopan ja maailman turvallisuus.

USA.sta kuului useita eri kommentteja siitä, että Kiina ei uskalla tukea Venäjän Ukrainaan kohdistuvaa hyökkäystä ”RAHOITTAMALLA” Venäjän Ukraina tavoitteita, koska USA laittaa sanktioita käyttöön Kiinalle toimitettavien esim matkapuhelimiin etc. tarvittavien komponenttien (Sirut ym.) osalta?

”HALOO” USA/Biden missä viipyy nuo pakotteet ? Kiina ja Intia rahoittaa koko Venäjän sodan kaikkine ”RAAKUUKSINEEN” Ukrainassa.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu