Viro tarvitsee nyt APUA !

VELJESKANSA TARVITSEE APUAMME !

Onko sellaista asiaa päättäjien ja asianosaisten viranomaisten taholta ajateltu tai harkittu, että auttaisimme jollain tavalla naapurimme Viron Korona tilanteen hoidossa ja onko meillä siihen mahdollisuutta ja resullseja, ja jos on, niin mielestäni Viron kansa ja ihmiset tarvitsevat  apuamme nyt tuon Viruksen hoidossa koska tilanne siellä on todella paha, saimme itse esim. sota-aikana Virosta vapaehtoisia taistelussamme tuota idän Karhua vastaan, ehkäpä näitä vapaehtoisia auttajia (ehkä rokotteitakin) voisi nyt Suomesta löytyä ja jotka olisi valmiita menemään heidän avuksi tuossa taistelussa Koronaa vastaan… tilannehan siellä on todella huono ja jopa huolestuttava.

Suomi luopui 34000 rokotteen erästä yhteisen EU.n rokotteita koskevan päätöksen johdosta  ja EU.n sopimalla tavalla.… Viron osuus tuosta EU potista on 62000 rokotetta.!?

Voisiko Suomi tehdä tässä asiassa jotain tuon meidän yhteisen ystävämme Viron auttamiseksi ja samalla se edesauttaisi myös matkailun avautumista tuonne etelän suunnalle, sekä myös ”Raksamiesten”  etc. paluuta työmailleen Suomeen.

Mielestäni tästä asiasta pitäisi päättää tai ainakin keskustella Hallitustasolla ja asiallahan on sekä taloudellista, että inhimillistä merkitystä niin Suomelle kuin Virollekin ja maidemme välisille suhteille muutenkin… mielestäni olemme sen velkaa heille jo senkin takia mitä nuo Viron vapaehtoiset ”Veljet” sota-aikana Suomen hyväksi tekivät.

0
ReijoHelli
Sitoutumaton Kontiolahti

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan.
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa pari kertaa, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu