Vladimir Vladimirovitš Putin ”ISIS” Alexei Anatolyevich Navalny

Kautta maailman historian katalin ja pahin ”Murhamies” on tämä Idän ihme Vladimir Putin  ”SUURI”, joka on koko historiansa ja entisen KGB taustansa takia tehnyt tai teetättänyt jo nyt elämänsä aikana mitä ihmeellisimpiä temppuja joissa on kuollut jopa oman maansa kansalaisia tuhansittain siis tällainen on KGP/Venäjän Presidentti.

 Uskon, että tämän uusimman Moskova ihmisten tapattamisen jälkeenkään tämä murhamies ei ole sanallakaan maininnut Isisiä tuon iskun toteuttajaksi, eikä lausunut yhtään kertaa edes Isisiä nimeltä ja samanlainen käytös hänellä oli aina tuohon vuosittaiseen puheeseensa saakka ja varmaan eteenpäinkin, se ettei myöskään Navalnyn nimeä ole kuulunut hänen suustaan kuin tuon puheensa yhteydessä hän sen kerran mainitsi… miksi sitä ei tiedä kukaan, mutta hyvin todennäköistä on se, että tämän Moskovan iskun suurin suunnittelija ja takana on juurikin ”Mister” herra Putin itse.

 Hänen omalle kansalleen syöttämä Presidentin vaalitulos 87% kannatus ei ilmeisesti riittänyt hänen kansansuosionsa saavuttamiseen koska ilmeisesti Lännen suuri media kohu noista vaaleista meni ehkä kansalaistensa tietoisuuteen ja jotain piti vielä tehdä, että hän voi entistä painokkaammin syyttää tästäkin asiasta yksistään Ukrainaa ja kaikki hänen tekonsa on nyt menossa todella vaaralliseen suuntaan !

 Epäilen erittäin pahasti, että tämä oman kansansakin ”DEMONI Murhaaja”  pohjustaa nyt jotain suurempaa ja ehkäpä ennen näkemättömiä toimia Ukrainan Krim suunnalla

Olen tästä kirjoittanut muutaman kerran aikaisemmin… ja hänhän aloitti siis tuon ihmisten tappouransa heti valtaa tultuaan näyttämällä Tšetšeniassa ns. kaapin paikan ja hommahan jatkui näin..

>>> (https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b9ec3ec-597b-4a2a-8cda-1e9fb69dc98b)

Buzzfeedin tutkivan toimittajan Heidi Blaken uutuuskirja: Venäjän turvallisuuspalvelu (FSB) järjesti Putinin valtaannousua vauhdittaneet kerrostalopommitukset vuonna 1999

Vain muutamaa päivää myöhemmin, 13. syyskuuta, sattui toinen raju räjähdys kuuden kilometrin päässä ensimmäisestä. Siinä kuoli 119 moskovalaista.

Näiden lisäksi tapahtui sarja muita räjähdyksiä muissa Venäjän kaupungeissa. Kokonaisuudessaan kuolonuhreja oli yli 300.Teorian mukaan Venäjän turvallisuuspalvelu järjesti satoja kuolonuhreja vaatineet räjähdykset.

Tuohon aikaan Venäjän pääministerinä toiminut Vladimir Putin syytti pommituksista tšetšeenikapinallisia, mikä antoi syyn aloittaa sota Tšetšeniassa ja nosti hänet täydellisestä tuntemattomuudesta valtaisaan kansansuosioon.Usea Venäjän valtakoneistoa kritisoinut henkilö, tunnetuimpana toimittaja Anna Politkovskaja, on saanut surmansa tutkiessaan Tšetšeniaan liittyviä kytköksiä.<<<

Putinin puuttuminen Irakin sotaan, kuolonuhrit Irakissa !? Ja nyt viimeisimpänä hänen aloittama ”Kansanmurha” tavoitteenaan koko Ukrainan pyyhkiminen pois maailman kartalta on tämän ”Murhamies Demoni” Putinin tavoite ja päämäärä ja oman kansansuosionsa nostamisen viimeisin teko oli tämä Moskovassa nyt tapahtunut ”JÄLLEEN” oman kansansa murha ja vain omien tavoitteidensa ja intressiensä takia.

Ja tätä tukee erittäin painokkaasti tämä ajankohta… juuri sopivan ajan päässä hänen teatraalisesti järjestetyistä ”Presidentin” näytösluontoisista ns. vaaleista.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu