Wagner/Pricozhin on yhtä kuin Putin !

Kirjoitan tätä ihan tavallisena Suomen kansalaisena joka seuraa ja on seurannut näitä Suomen ja Suomen kansainvälisiä toimia ja kokoonsa nähden aika isoja riskejä sisältävää toimintaa.

Ihan ensiksi pitää muutama sana lausua tästä Idän Ihmeestä Putin/Wagner joka on ihan  sama kuin yksi… yhteen, Wagner ja sen johtaja Prigozhin on Putinin ”PEITETEHTVISSÄ” toimiva yhtälö joka toimii ja jonka tarkoitus on vain peitellä Putinin toimia lännen ja länsimaiden tiedotusvälineiden silmissä ja Putin on onnistunut tässä todella hyvin…siis olisi koko Lännen kannalta paljon selvempää puhua kaikissa Wagnerinkin tekemissä tempuissa yksinkertaisesti Putinista koska Wagner Prigozhin on koko järjestelmä hämäävästi nimeltä Putin. (Prigozhin on täysin Putinin ”Talutusnuorassa” ja ei voi tehdä yhtään mitään ilman Putinin suostumusta ja hänen päänsä on ns pölkyllä koko ajan ja on vain ajan kysymys milloin se katkeaa… tekee jonkin ratkaisevan virheen.)

Kaikki Putinin temput (Ukraina etc) tiedetään, mutta nyt on uutisiin tullut ikään kuin ”Uutena” asiana Afrikka (Vuosia on selvästi ollut nähtävissä tuo kehitys Afrikassa, Kiina on siellä toiminut ja nyt Putin ryhtyi toimimaan julkisesti)  Sudan on nyt siellä esillä jossa Putin toimii kuten kaikkialla muuallakin esim. Ukraina Eurooppa Baltian maat ja Länsi tulee kaikissa asioissa aina pitkällä piiiiitkällä viiveellä ja vasta siinä vaiheessa kun P***at” on jo housuissa ja juuri mitään ei ole enää tehtävissä ja tämä hitaus johtuu pitkälti tästä Lännen ns Liittoumasta jossa ei yksi ihminen tee mitään ratkaisuja/päätöksiä vaan aina on mukana oltava koko koalitio ja sen yksimieliset päätökset joka on ihan eri asia kuin nämä Diktaattorit jotka panevat heti toimeksi ja käy kuten edellä mainitsin.. aina ollaan pahasti myöhässä joka tarkoitta miltei aina kuten Ukraina on osoittanut.. Putin on jo pitkään toiminut kun Länsi vasta suunnittelee ja pitää kokouksiaan.

Kysynkin nyt koko ns Länsiliittoumalta, että eikö siellä nähdä ja olla nähty (ei ainakaan ole otettu vakavasti) Putinin jo vuosia ilmoittamaa ja nyt jo toteuttamia suunnitelmiaan koko itäisen EU.n ja maailman valloittamiseksi kaikin mahdollisin keinoin Putinilla on kaikkialla omat ”lonkerot” jotka toimivat ja tekevät koko ajan ikään kuin piilossa myyräntyötä Putinin pussiin ja tulevat sopivan tilaisuuden tullen esiin kuten Afrikan/Sudan osoittaa jossa Putinilla on kaksi päätavoitetta ensin sotilaallisesti saada siellä aikaan mahdollisimman suuri joukkopako ja pakolaistulva EU.n alueelle (Tätähän Putin on tehnyt ja se on kuulunut aina hänen suunnitelmiin) ja toinen tavoite joka on jo osittain onnistumassa on saattaa Sudan kokonaisuudessaan suoraan Putinin vasalli valtioksi ja Sudanin luonnonvarat ja rikkaudet Putinin etupiirin omistukseen tuolla alueella (Ja pakotteiden ”Rahallisten” kiertäminen) ja tulemme vielä näkemään mitä muita suunnitelmia akselilla Venäjä/Kiina on tuolla Afrikassa ja miten he jakavat noita tavoittelemiaan etuja ja valtioita.

Fortum.. ei tullut yllätyksenä tai ei olisi pitänyt tulla ja kysynkin nyt Tytti Tuppuraiselta ja koko Hallitsemattomalta EX Hallitukselta, että ettekö nähneet jo ennen noiden voimaloiden rakentamista Venäjälle, että siihen liittyy erittäin suuri ”RISKI” jonka minäkin ihan tavallisena tallaajana näin ja ihmettelin näiden rakentamista juuri Venäjälle… (Samoin ihmettelin aikoinaan tuota Saksalaisten kanssa tehtävää ”Uniper” yhteistyötä ja etenkin kun se liittyi silloin jo valtavan kohun keskellä ollutta ”Hiilivoimaa” jota nimenomaan Uniperilla oli ja on edelleen valtavasti ja nytkin sulkevat ihan järjen vastaisesti kaiken puhtaan Ydinenergian laitokset !) tähän totean vain sen, että näitä sinisilmäisiä ”Tuppuraisia” on ollut meidän Hallituksessa ja näin on päässyt tapahtumaan ja asia joka on ja oli ihan selvästi näköpiirissä jo noita päätöksiä tehtäessä.. tai paremminkin. että olisi pitänyt Tuppuraisten ja Tappuraisten tämä nähdä, mutta kun on siniset silmät niin on !

Lopuksi vielä muutama sana Kiinasta ja sen johtajasta Xi Jinpingistä !  Ihan lyhyesti tästä… Kiina toimii ja ajaa koko ajan ns kaksilla rattailla joista toisilla istuu Putin ja toisella Länsi ja sen elintärkeä kauppa Kiinan kanssa ja Kiina tasapainoilee siinä välissä ja tukee kaikella tavalla millä se vain voi (salaa) Putinia… lyhyesti Kiinalla ja Xi Jinpingillä on iso ”KETUNHÄNTÄ” koko ajan kainalossa ja joka suuntaan.

Nyt annan hyvän neuvon ja tiedän, että jos sitä aletaan toteuttaa niin se tapahtuu taas ns viiveellä ja pitkän keskustelun ja vasta sen jälkeen kun taas huomataan, että olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten… siis EU.n on ruvettava pikaisesti suunnittelemaan kaikkea sellaista tuotantoa jolla voidaan korvata koko Kiinan tuonti (ja ainakin sellainen, että ei olla näin riippuvaisia Kiinasta ja sen tuottamista kaikenmaailman tavaroista) ja tämä on erittäin vakava varoitus ja jota ei varmastikaan taas EU.n tasolla kukaan noteeraa saatikka ymmärrä, mutta näin pitäisi toimia ja pikaisesti ilman viivytyksiä ja aloitettava ”heti” suunnittelu ja tekeminen pikaisesti… tämä tuo myös satojatuhansia uusia työpaikkoja ympäri Euroopan jos vain yhteistä tahtoa EU.sta löytyy…. tässä on nyt Euroopalla ns ”näytön” paikka ja jos tämä toteutuu niin sitten minäkin rupean uskomaan tähän ns EU.hun, mutta se ja EU.n yhtenäisyyttä koettelee kovasti ”Mister” Orban ja Unkari joka pitäisi pikaisesti potkia koko EU.sta ja Natosta ”H******iin” tai annettava sellainen ukaasi, että tällaista on odotettavissa jos Orban jatkaa veljeilyään Putinin kanssa !! ja annettava Recep Tayyip Erdoğanille vakava varoitus ja kehoitus palata ”Ruotuun.

P.S Presidentti Niinistö on toiminut ja toimii erittäin viisaasti sekä kansainvälisesti, että omassa maassamme josta hänelle 10+ pistettä.

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu