Vaiettu luutnantti Bobulinskin haastattelu

USAn presidentinvaalit saivat lisää kierroksia kun USAn laivaston luutnantti Tony Bobulinski antoi oman lausuntonsa Tucker Carsonin TV ohjelmassa aamuyöstä Suomen aikaa. Perusteellinen haastattelu koski Joe Bidenin väitettyä osuutta ns ”ChinaGatessa”.

Kun kymmenet ns ”asiantuntijat” väittivät Bidenin pojan läppärin sisältöä Venäjän orkesteroimaksi, päätti asiaan liitetty USAn laivaston luutnantti ja mustamaalattu Tony Bobulinski puhdistaa maineensa. Aikaisemmin FBI on jo omissa lauselmissaan ilmoittanut, että väitettyä Venäjäyhteyttä Hunter Bidenin läppärin kiintolevyltä ei ole tullut esille. Asia etenee aikanaan myös US Senaatin tutkintaan.

Sittemmin Bobulinskin haastattelun ovat huomioineet Foxnewsin lisäksi ainakin Daily MailNew York Post, ja The Times.

Kun kuuntelee kaikki Bobulinskin lausumat, ei voi välttyä mielikuvalta, että ”Ei savua ilman Tulta”

On mielenkiintoista nähdä, kuinka lähipäivinä esimerkiksi Suomen media yltää tutkivaan, objektiiviseen journalismiin?

Kaikkea Trumpin edesottamuksia ei voi hyväksyä ja ollaanpa hänestä henkilönä mitä mieltä tahansa, niin on ollut jokseenkin vastenmielistä seurata Suomen median jatkuvaa panetteluuutisointia USAn istuvasta presidentistä. Pintaan on nostettu milloin oletettu vale Melanie, tai jopa syntymättömät lapset versus äänestysajankohta. Nicarol Soto. 

Hiljalleen vahvistuva arveluni kuitenkin on, että DT tulee olemaan valkoisessa talossa myös seuraavat neljä vuotta.

Yksi Suomessa mielipiteisiimme vaikuttava seikka lienee toimeentulon ja elämisen mallien erilaisuus verrattuna jenkkeihin. Rahaa tulee meille seinästä ja tuet luukuilta. Emme ehkä riittävälla vakavuudella ymmärrä talouden perusteita. Hyvinvointi tulee työstä ja yrittämisestä. USAssa yrittäjyyden ja oman työn tärkeys ymmärretään kirkkaasti. Siksi USAssa talouden ja kansallisen turvallisuuden hyvin hoitanut on aina vahvoilla vaaleissa kuin vaaleissa.

 

 

ReijoPaunonen

Yrittäjä, IT-asiantuntija, sähköasentaja. Kaakkois-Suomen kansanedustajaehdokas (Ps) v 2015. Maakuntavaltuutettu Etelä-Savon Ps piirin vt puheenjohtaja 2017 ESSOTE tarkastuslautakunnan jäsen Kunnananvaltuustossa neljättä kautta. Harrastuksia: Metsästys, ilmailu, kirjoittaminen ja musiikki.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu