Pitäisikö Paavo Lipposen palauttaa Freudenthal-mitali?

Punavihreän toimittajakunnan ja punavihreän taustaporukan hyökkäys Halla-ahoa ja samalla perussuomalaisia kohtaan saa jo tragikoomisia piirteitä. Jungnerin ohella juuri kukaan muu vastuullinen henkilö ei ole vaatinut Halla-ahon eroa. Ainoastaan punavihreä toimittakunta on ottanut kopin ja pallottelee sillä. Muut ovat heittäneet kopin takaisin.

Esimerkkinä olkoon vaikkapa Yle, jonne Jungnerilla näyttää olevan vieläkin toimivat suhteet. Eräs sen toimittajista soitti hallintovaliokunnan jäsenille ja kysyi heiltä, että pitäisikö Halla-aho erottaa. Kaikki puhelimeen saadut vastasivat että ei.

Ylen päivän kasvo -ohjelmassa jauhettiin samaa asiaa. Ja jälleen yhtä keinotekoisesti.

Minulle on kolme toimittajaa soittanut ja pyytänyt kantaa Halla-ahon erottamiseen. Olen selittänyt heille, että kyseessä on ala-arvoinen poliittinen manööveri, jossa käytetään härskisti hyväksi Norjassa tapahtunut traagista joukkomurhaa. Juttuja ei ole ilmestynyt, ilmeisesti ”opetus” meni perille.

Jopa vihreiden piirissä on henkilöitä, jotka eivät hyväksy vainoa. Osmo Soininvaara kirjoittaa, että ”olisi erittäin arveluttavaa viedä tuota paikkaa perussuomalaisilta tai
vaatia, että muut puolueet saisivat valita perussuomalaisten edustajan.
Valiokunnan puheenjohtajan valinta on perussuomalaisten asia.”

Kun nyt touhu on mennyt tragikoomiseksi, niin kysyn piruuttani Jungnerilta kantaa siihen, että pitäisikö Paavo Lipposen palauttaa Freudenthal-mitali, jota RKP jakaa ruotsinkielisten etuoikeuksien ansioituneille puolustajille. Mitali kantaa Axel Olof Freudenthalin nimeä. Hän oli aikoinaan sitä mieltä, että suomenkieliset ovat ruotsinkielisiä vähempilahjaisia. Miehellä oli siis täysin rasistisia mielipiteitä.

www.reijotossavainen.net

0
reijotossavainen
Perussuomalaiset Savitaipale

Eläkeläinen,
ent. kansanedustaja, päätoimittaja ja yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu