Sodankäyntiä 1000 vuoden takaa

Jo on. Venäläisten joukkojen kerrotaan hyökkäävän kenttälapiot aseinaan. On sitten palattu sodankäynnissä noin 1000 vuotta taaksepäin. Kohta varmaan kirveet ja miekat.

Osta täältä omasi, kotisi ja maasi turvaksi, tämä malli on suunniteltu 1869….ai kappas, onkin päässyt varasto loppumaan eikä lisää ole tulossa.

https://www.varusteleka.fi/fi/product/cccp-kenttalapio-ylijaama-uudenveroinen/63670

Joillain hyökkäjistä voi aseena olla jopa kivääreitä. Muttei muiden aselajien tukea. Milloin loppuu tuo ihmishenkien suruton tuhlailu? Jo voisivat venäläiset kotijoukot ja jotensakin järkensä säilyttäneet vallanpitäjät suivaantua ja tehdä lopun moisesta hulluudesta.

 

reikkolaila
Sitoutumaton Karkkila

Toimin Karkkilan vihreissä. Olen ollut sekä Kasvatus- ja opetuslautakunnassa, Vapaa-aikalautakunnassa, Teknisessä lautakunnassa, sekä nyt viimeksi Ympäristölautakunnassa. Karkkilan kokoisessa kaupungissa (noin 9000 asukasta) on tehtävä yhdessä töitä yli puoluerajojen, jotta saamme kaupungin pysymään pystyssä. Ensisijaisesti itsenäisenä, mutta kaupungin talous pahasti näyttää siltä, että kuntaliitokseen joka tapauksessa jossain vaiheessa joudutaan.

Valmistuin diplomi-insinööriksi vuonna 2009 ja minulla on myös joitain kasvatustieteen opintoja. Yläkoulun opettajana olen toiminut reilun 10 vuoden ajan. Olen kuuden nuoren aikuisen äiti ja minulla on viisi lastenlasta sekä yksi alakouluikäinen sijaislapsi. Olen innokas oman pihan puutarhuri. Minulla on myös koira, labradorinnoutaja Tuisku, ja kaneja.

Olen harrastanut yhdistystoiminnan, palkanlaskennan ja budjetoinnin lisäksi kivenhiontaa ja savitöitä, han-moo-doa ja World of Warcraftin pelaamista, kehrännyt rukilla koirankarvasta lankaa ja vetänyt seurakunnan äiti-lapsikerhoa.
Toimin Karkkilassa Ahmoon koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana 7 vuotta, minä aikana mm. käynnistin vanhempainyhdistyksen tuottaman koululaisten iltapäiväkerhotoiminnan Ahmoon koululla 1998. Nykyään harrastan lähinnä lukemista ja neulomista sekä sarjojen seuraamista kotiteatterissani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu