Venäjällä kansallisylpeys kohonnut

https://www.verkkouutiset.fi/a/joka-toinen-kertoo-sodan-lisanneen-kansallisylpeytta-venajalla/#7bafab3e

Niin. Hyvin on onnistuttu Venäjällä piilottamaan kansalaisilta venäläisten sotilaiden tekemät raakuudet, ryöstelyt, raiskaukset ja kidutukset, kun kyselyn mukaan Ukrainan erikoisoperaatio on kansallisylpeyttä kohottanut. Ei ole tainnut tulla venäläisten olohuoneisiin kuvat Mariupolin teatterista pommituksen jälkeen tai kuva tyhjistä lastenrattaista iskun jälkeen. Saati sitten tiedot siitä, kuinka oman kansan nuoria rivimiehiä kohdellaan pelkkänä tykinruokana.

Tai sitten ovat ylpeitä siitä, kuinka kaikki esteet Ukrainan ’vapauttamisen’ tieltä raivataan keinoja kaihtamatta. ’Pienet’ ylilyönnit silloin toki sotilaille suodaan, eikö vain? Kun kerran ollaan ukrainalaisten parasta tässä vain ajattelemassa.

Saman kyselyn mukaan sodan kannatus on kuitenkin himpun verran laskenut. Hyvä, että edes niin.

+2
reikkolaila
Sitoutumaton Karkkila

Toimin Karkkilan vihreissä. Olen ollut sekä Kasvatus- ja opetuslautakunnassa, Vapaa-aikalautakunnassa, Teknisessä lautakunnassa, sekä nyt viimeksi Ympäristölautakunnassa. Karkkilan kokoisessa kaupungissa (noin 9000 asukasta) on tehtävä yhdessä töitä yli puoluerajojen, jotta saamme kaupungin pysymään pystyssä. Ensisijaisesti itsenäisenä, mutta kaupungin talous pahasti näyttää siltä, että kuntaliitokseen joka tapauksessa jossain vaiheessa joudutaan.

Valmistuin diplomi-insinööriksi vuonna 2009 ja minulla on myös joitain kasvatustieteen opintoja. Yläkoulun opettajana olen toiminut reilun 10 vuoden ajan. Olen kuuden nuoren aikuisen äiti ja minulla on viisi lastenlasta sekä yksi alakouluikäinen sijaislapsi. Olen innokas oman pihan puutarhuri. Minulla on myös koira, labradorinnoutaja Tuisku, ja kaneja.

Olen harrastanut yhdistystoiminnan, palkanlaskennan ja budjetoinnin lisäksi kivenhiontaa ja savitöitä, han-moo-doa ja World of Warcraftin pelaamista, kehrännyt rukilla koirankarvasta lankaa ja vetänyt seurakunnan äiti-lapsikerhoa.
Toimin Karkkilassa Ahmoon koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana 7 vuotta, minä aikana mm. käynnistin vanhempainyhdistyksen tuottaman koululaisten iltapäiväkerhotoiminnan Ahmoon koululla 1998. Nykyään harrastan lähinnä lukemista ja neulomista sekä sarjojen seuraamista kotiteatterissani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu