Kokoomuksen ja Keskustan suuruuden harha!

Kokoomus ja Keskusta puolueina seilaavat aivan kuin ajopuut päämäärättöminä alkuperäisen aatteensa ja liberaaliuden välillä.
Sen lisäksi ne puolueina luulevat ohjaavansa ihmisten ajattelua haluamaansa suuntaan.

Mutta ne ovat unohtaneet menneen suuruutensa, joka ei palaa. Ja he ovat aloittaneet blokkipolitiikan PS: n kustannuksella siinnä harhauskossa, että he pystyvät ohjailemaan yleistä ajattelua. Niinpä molempien puolueiden puheenjohtajat antavat vuorotellen lausuntoja hallitusyhteistyöstä: kyllä – ei – ehdolla että…

Keskusta on jo päässyt alas kannatuksessaan, eikä nouse ennenkuin tyyli muuttuu alkuperäisten kannattajien mielipiteiden mukaiseksi.

Kokoomus taas Orpon tuella elää väärässä suuruutensa harhaluulossa, eikä tajua, että tässä tilanteessa heidän kannatuksellaan on vain yksi tie – alaspäin. Jos tyyli ei muutu vähemmänn itsekeskeiseksi.

Kyllä päätökset kuitenkin ihmiset tekevät vaaleissa. Ja niihin pitää myös Kokoomuksen ja Keskustan uskoa.

ReinoToivanen

Työkyvyttömyyseläkkeellä aivoinfarktin jälkeen. Ehdin olla työelämässä liikealalla 32 vuotta. Myönnän olevani arvokonservatisti. Mutta yritän parhaani mukaan ymmärtää myös eri lailla ajattelevia. Ja ennenkaikkea pyrin asiallisuuteen ilman henkilökohtaisia loukkauksia. Harrastuksia metsästys, kalastus ja koirien kasvatus sekä kokeissa tuomarina ja ylituomarina toimiminen. Sekä luontokuvaus. Motto: eletään ja annetaan toistenkin elää!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu