UUDET VAALIT!

JOS Rinne menee vaihtoon, tulisi Suomessa järjestää uudet eduskuntavaalit. Tämä siksi, että saataisiin ajantasainen demokraattinen valinta puolueiden koosta. Aikaisempi perustuu SDP: n valheellisilla lupauksilla aikaansaatuun suosioon, joka ei uskoakseni pidä enää paikkaansa.

Tästä hyötyisivät ennenkaikkea PS, Keskusta ja mahdollisesti Vihreät. Häviäjä olisi käsittääkseni SDP. Mutta se olisi tämän päivän realismia.

Mielestäni PS pääsisi n. 23 % kannatukseen ja Keskusta nostaisi kannatustaan 3-5 % viimeisistä gallupluvuista. Kokoomus säilyisi luultavasti melko ennallaan.

Suurimmat hyötyjät olisivat varmasti PS ja ennenkaikkea Keskusta mutta niillä olisi tässä tilanteessa siihen täysi oikeus.

Valitaan demokratia ja äänestetään uudelleen!

ReinoToivanen

Työkyvyttömyyseläkkeellä aivoinfarktin jälkeen. Ehdin olla työelämässä liikealalla 32 vuotta. Myönnän olevani arvokonservatisti. Mutta yritän parhaani mukaan ymmärtää myös eri lailla ajattelevia. Ja ennenkaikkea pyrin asiallisuuteen ilman henkilökohtaisia loukkauksia. Harrastuksia metsästys, kalastus ja koirien kasvatus sekä kokeissa tuomarina ja ylituomarina toimiminen. Sekä luontokuvaus. Motto: eletään ja annetaan toistenkin elää!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu