IL ja Demokraatti: Putinilla Parkinsonin tauti? Vallanvaihto jo 2021…

Osakuvakaappaus IL.fi:stä: Putin katsoo nöyrtyneen oloisena viistosti yläilmoihin

Juuri kun maailma alkaa tottua ajatukseen, ettei Trump sittenkään näytä jatkavan maailman ainoan supervallan johtajana, kuuluu ikuisen wanna-be-suurvallan suunnalta ehkä yhtä järisyttävää:

Demokraatti 6.11.2020:
Putinilla Parkinsonin tauti ja eroaa? – Kreml kiistää huhut
Näin kertovat muun muassa Kommersant ja Ria Novosti. Peskovin mukaan Putinin terveys on erinomainen eikä hän aio luopua vallasta. Samaan aikaan entisten presidenttien syytesuojaa aiotaan vahvistaa. Asiasta kertoo esimerkiksi Kommersant. Duumaan eilen tuotu lakiesitys muun muassa antaisi entisille presidenteille lisäsuojaa rikossyytteiltä, vaikka rikokset olisi tehty ennen tai jälkeen presidenttikauden.” (boldaukset blogistin)

Iltalehti 6.11.2020: ”Syy Putinin erolle liittyisi hänen terveydentilaansa… Putinissa on näkynyt merkkejä Parkinsonin taudista… Venäjän lähipiiri olisi ilmeisen huolissaan… presidentti olisi luvannut läheisilleen, että hän ilmoittaisi eropäätöksestä tammikuussa…. The Sun ja muut brittitabloidit kertoivat perjantaina näyttävästi Putinin eroaikeista Solovein puheisiin viitaten, ja lehden juttua on siteerattu myös Venäjän mediassa. Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi perjantaina Reutersin mukaan, että väitteet Putinin sairastumisesta ja eroaikeista ovat ”puppua”.

Niinpä. Peskov on aiemmin todennut ”puppuväitteiksi” mm. tiedot Aleksei Navalnyin myrkyttämisestä ja ns. pienten vihreitten venäläismiehittäjien läsnäolosta Ukrainan alueella ym. etc. jne…

Olemmeko siis ehkä piankin tilanteessa, jossa ei Trump eikä Putin ole pilaamassa maailmaamme? USA:ssa uusi johtaja olisi tiedetysti Joe Biden – mutta voisiko Venäjän visio olla yhtä mieltärauhoittava vai saattaisiko sieltä löytyä remmiin vielä ehkä joku Putiniakin suurempi ja häikäilemättömämpi uusstalinistiroisto?

Näitä kysymyksiä muuten sivuttiin ansiokkaasti jo USA:n vuoden 2016 pressanvaalien aikoihin:

26.4.2016 spekuloitiin ko. herrojen äkillisen poismenon mahdollisuudella: Trumpin ja Putinin kuolema – suru-uutinen liian myöhään?

8.11.2016 ennustettiin ääntenlaskua odoteltaessa Trumpin ehkä voittavan Clintonin loppumetreillä tekemän möläytyksen johdosta: Jos Clinton kaatuu, niin tähän lauseeseen: ”Rakennamme siltoja, emme muureja!”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu