Kokoomusnuorten suomettuneennolo ”tietoisku” venäläisturisteille

- Sanooko tuo "räväkkä" teksti oikeastaan juurikaan yhtään mitään veretseisauttavaa?

’Kansallisen’ kokoomuspuolueemme komsomoolit ovat räväyttäneet kv. infopläjäyksellään kai mielestään kannabisavaustakin räväkämmin. Mutta tulikohan nyt tuhannet eurot tai kymppitonni käytettyä ihan optimaalisen tehokkaasti? Vai tahraako venäjänkielinen suurkyltti itse itsensä pelkällä mitäänsanomattomuudellaan muidenkin kuin Z-putinistien silmissä? Haiskahtaa jotenkin uussuomettuneen varovaiselta…

IL 1.8.22:Kokoomusnuoret on ostanut mainospaikan Vaalimaan rajanylityspaikan vierestä. Mainoksessa venäläisiä matkustajia muistutetaan ukrainalaisten tuskasta. Taulussa lukee venäjäksi: Samalla, kun lomailet, kaikilla ukrainalaisilla ei ole kotia, johon palata.

Samalla rahallahan olisi kai voitu julkaista vaikkapa teksti: Samalla, kun lomailet, VENÄJÄ TUHOAA UKRANALAISTEN KOTEJA JA ”SANKARISOTURINNE” RAISKAAVAT JA RYÖSTELEVÄT!

Valitettavasti tuo kokoomuskomsomoolin kyltin ’ytimekäs’ sanoma ei mitä luultavimmin herätä tunnontuskia enempää autuaantietämättömän kuin salaputinistisen tai kremlinhenkisimmänkään turistin mielessä! Yleismaailmallinen asunnottomuusviittaus siinä toki viestii jotain erityisesti Ukrainasta, mutta voisi tarkoittaa viattomankin väärintulkinnan mukaan vaikkapa tarvetta kiirehtiä Venäjän erikoisoperaation tarjoamaa apua naapurikansalle, jolta kv. imperialismi ja aluerevansistista sotaa lietsova Länsi uusine hyökkäyskalustoineen vievät kohta viimeisetkin kodit.

Ehkä kymmeniä tuhansia maksanut tietopläjäys tuo suomalaisen mieleen enemmänkin YYA-aikojen kokkareiden ns. remonttimiesten kekkosmielisimmän fraktion ylidiplomaattiset molemminpuoliset syventävänlaajentavanlujittavat linjaliturgiat.

Mistä tämä hiirulaismainen mitäänsanomattomuus isossa kyltissä? Rajaseuduillakaan ei liene voimassa erityisiä julisteiden moderointipykäliä tai muita diplomatiavaatimuksia. Ei niukkoja tiedotusrahoja siis noin tulisi käyttää, vaikka pappakin betaalaisi osan. – Kuinkas sitten?

ESIMERKIKSI NÄIN sitä pitäisi:

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu