Lännen tulisi perustaa yksityinen palkka-armeija (esim. Shostakovitsh) rauhaanpakottamisjoukoksi Ukrainassa

2 nimi- ja logoehdotusta palkka-armeijalle

2.3.2022 blogissani ehdottamani ajatus on näemmä saanut ’jo’ tässä vaiheessa vakavastiotettavaa vastakaikua Eerojuhani Vaaralan blogissa Lännen Venäjän häviötä haluavien rahoitustahojen pitää rahoittaa lännen palkka-armeija.

Mietitäänpä: Miten sodan kulku olisi voinut muuttua nyt toteutuneeseen nähden, jos jo keväällä 2023 Ukrainaan olisi tullut yksityinen kansainvälinen toimija, joka ei olisi ollut enempää Naton kuin minkään Nato-maankaan lähettämä, vaan täysin Putinin määrittämään punaiseen linjaan liittymätön oikeudellisesti ulkopuolinen vapaaehtoinen sotilaallinen tekijä? Vapaaehtoisiahan Ukrainassa on muutenkin monista maista.

IDEA on edelleen vapaasti käytössä – samoin myös nuo pari nimi- ja logoluonnosta: Venäjähän on kulttuuriglobalistisessa hengessä lainannut palkkasoturiyritykselleen suuren saksalaisen säveltäjän Wagnerin nimen lähinnä siksi, että joukkion perustajanatsi fanitti Hitleriä, joka puolestaan fanitti Wagneria.
Miltä kuulostaisi Lännen palkkasoturijoukolle venäläisiä koskettava nimi Shostakovitsh tai ehkä puoluettomampi Sibelius?

Keväällä 2022 perustelin ehdotusta näin:

Jos nyt johonkin liittoutumattomaan maahan esimerkiksi nimellä Sibelius tai Shostakovitsh rekisteröity/rekisteröitävä ’sotilasteknistä konsultointia ja rauhanavustusoperaatioita’ harjoittava yritys, jonka leipiin voi rekrytoitua minkä maalaisia kelpo ammattilaisia tahansa saisi Ukrainalta kutsun tulla avustamaan valtionhallintoa sen puolustusministeriön alaan kuuluvien ongelmien ratkaisemisessa ja tämä Shostakovich-yritys onnistuisi pikapikaa leasaamaan ja/tai lainaamaan käyttövalmiita mm. hävittäjiä pilotteineen ja ohjuksineen, järjestely ei olisi kai mitenkään ydinsotasensitiivinen tai nykytilanteessa ainakaan niin arkaluontoinen ratkaisu kuin jotkut julkisuuteenkin esitellyt kaavailut?

Lue myös:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu