Lensikö Putin lauantaina Sotshiin kuin Gorbatshov 1991 – viimeisen kerran Kremlin johtajana?

kuvakollaasi nettiuutismateriaalista: Speculare necesse est 2022

PUTIN on toki ennenkin pitänyt yllättäviä luovia taukoja julkisten esiintymistensä suhteen tapaamisista myöhästymisten tapaisena tyylikeinona. Nykyisessä tilanteessa kuitenkin tällainen mediapelillinen katoamistemppu ei oikein tuntuisi olevan todennäköinen, ei omiaan lujittamaan kansalaisten luottamusta erikoisoperaation Ylipäällikköönsä saati Valtakunnanjohtajaansa.

Taitaa olla niin, että toistaiseksi viimeinen oletettu havainto sloboführeristä on tämä:
Venäjän presidentin Vladimir Putinin käyttämä matkustajakone suuntasi Moskovasta lauantai-iltana kohti etelää. Todennäköisesti määränpää oli Sotši, mutta koneen transponderit kytkettiin päältä ennen Pjatigorskia, joten varmuutta asiasta ei ole.
Putinin koneen reittitiedot voi nähdä Flightradar24-palvelusta. Siitäkin ilmenee, että tarkkaa tietoa koneen saati Putinin olinpaikasta ei ole.
Koneen mukana lensi niin sanottu linkkikone, jonka tarkoitus on varmistaa valtionjohdon yhteys Kremliin. Tämä viittaisi siihen, että Putin itse matkusti koneen kyydissä.
IL 12.9.22

TULEEKO mieleen Mihail Gorbatshovin viimeinen lomamatka Sotshin sanatorioon 1991? Se, jonka aikana hän oli jo kuullut uuden tehtävänsä joko leppoisana eläkeläisenä tai ehkä työvelvollisena Siperian työleirillä tai helpotetussa yhteiskuntapalveluksessa Navalnyin tapaan. Hän valitsi leppoisan eläkeläisyyden pikkuvirkoineen loppuiäkseen.

Mitä valintaoptioita Putinille esitettäneen, kun aika koittaa?

 

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu