Putin: Leniniltä itsenäisyytensä saanut kansakunta ei ole itsenäinen eikä olemassa (vrt. S…)

HS 22022022, pikkuviikset reilusti näkyviin manipuloituna

SOLMITTUAAN uusien itsenäisten kansantasavaltojen kanssa YYA-sopimukset Valtakunnanjohtaja Putin määräsi Venäjän sotavoimat siirtymään Ukrainaan. Rauhanturvaajien hyökkäys alkoi olympialaisten päätteeksi katkeran jääkiekkofinaalin jälkeen 22.02.2022.

Krimin Putin miehitti 2014 ilman hyökkäyksen julistusta. Georgiaan Putin hyökkäsi Pekingin olympialaisten aikaan elokuussa 2008, sattumoisin päivämäärällä 080808. Nyt siis palindromipäivänä 22022022, mikä vaikuttaa numerologiselta okkultismisuuntautumiselta. Myös Adolf Hitler harrasti mystisiä salatiedeoppeja ja uskoi muinaisuskoisten tarujen voimaan.

Muinaistaruna voitaneen pitää Hitleriä ja Putinia innoittaneiden sankariritareiden oikeamielisyyden lisäksi myös narratiivia, jonka mukaan Lenin ’lahjoitti’ itsenäisyyden joillekin Venäjän valtakuntaan kuuluneille kansoille. Näillä täivältioilla ei täten nyt ole oikeata itsenäisyytta eikä olemassolon oikeutta kansakuntana.

Adolf Hitlerin johtama Saksa vaati ja sai maanmiesoikeudelliset sudeettialueensa liitettyä Saksaan vuoden 1938 Münchenin sopimuksella, ilman sotaa. Länsimaat kai uskoivat tämän taanneen ’rauhan elinajaksemme’. Syyskuussa 1939 Saksa ja Neuvostoliitto miehittivät yhdessä Puolan. Venäläiset ’rauhanturvaajat’ saivat hieman yli puolet Puolasta Hitlerin kanssa tehdyn Molotov-Ribbentrop-liittosopimuksen mukaisesti. Marraskuussa 1939 pari päivää Mainilan laukausten jälkeen samat rauhanturvaajat hyökkäsivät Suomeen OW Kuusisen hallituksen pyynnöstä pommittaen aluksi mm. Helsinkiä ja Viipuria.

HETKINEN! Onko nyt niin, että myös Suomi on Venäjän ja jopa joidenkin suomalaistenkin venäjämielisten mielestä saanut itsenäisyytensä Leniniltä? Speculare necesse est…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu