Putin onnistui vakuuttaman maailman mediatähtihaastattelussa: Venäjä ei hyökkää naapurimaahansa

US 9.2.24

PARI VIIKKOA vajaat kaksi vuotta sitten jotkut läntiset piirit ja eräät venäläisetkin olivat alkaneet epäillä, että Venäjä valmistelisi hyökkäystä Ukrainaan. Joukkojen ryhmittely ja muut siirrot huolestuttivat monia tarkkailijoita.

Kolmen viikon aikana helmikuussa 2022 Putin onnistui vakuuttamaan suurimman osan Länttä ja Venäjää, että mitään hyökkäysaikeita ei ole. Sitten 24. päivänä aamuyöllä hän julisti totuuden, joka varmisti tiedon: Venäjä ei hyökännyt, vaan aloitti yhä jatkuvan erikoisoperaation.

Tänään saimme amerikkalaisen tähtitoimittajan haastatteleman Putinin suusta huojentavan samansuuntaisen hyökkäämättömyysvakuutuksen koskien nyt Puolaa ja Latviaa, ja varmaan meitäkin.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/venajan-media-tayttyi-tucker-carlsonista-vladimir-putin-pilkkasi-haastattelijaa-ja-julisti-tuttua-tarinaa/0690a368-e5f3-47ae-a94c-6d21c7b73ecc

Naapurin puheita ei tule vähätellä koskaan, eikä suuria johtajia ignoorata saati nonchaleerata. Diplomatia voittaa aina molemminpuolisen kovistelun ja syrjäänvetäytymisen. Kaikilla lienee pehmeätkin puolensa, jos niihin vain on taitoa ja kulttuurista valmiutta vedota. Kai.

Meillä on vaalit tänä keväänä sekä Suomessa ettå Venäjällä. Molemmissa on mahdollisesti voittamassa presidenttiehdokas, joka on valmis vastaamaan puhelimeen ja keskustelemaan luottamuksellisesti ja ilmeisen vilpittömiin rauhansignaaleihin tarttuen. Se inhorealistisempi ehdokkaammehan ei ylimielisyyttään ehkä suostuisi ottamaan Putinin rauhanasiaa vakavasti kahden kesken herrasmies herrasmiehelle läheisten naapureiden kesken, ilman jonkin ylikansallisen kulutusyhteiskuntaunionin ja vanhakantaisen sotaliittouman taustatukea.

Vai, mitä?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu