Putinin huvila Lahdenpohjan Marjalahdessa: laillinen droonimaali 30 km rajasta?

kuvakaappaus yle.fi 30.1.24

SIKÄLI kuin olen käsittänyt, sotilaalliset kohteet hyökkäyssotaa kayvässä maassa ovat ns. laillisia maaleja puolustautuvan maan armeijalle ja tiedustelupalveluille.
Kukaanhan ei ole kai väittänytkään, etteivätkö Ukrainan puolustajat (viralliset tai ulkopartisaanitahot) olisi saaneet toteuttaa mm. äskeittäistä drooni-iskua Laukaansuun öljynjalostamoon. Tuo laitos palvelee tätä nykyä Kremlin sotaponnistuksia, eikä ole sellainen siviilikohde, jollaiset tekevät Venäjän iskuista Ukrainassa sotarikoksia.

TOKI muutkin kuin ukrainalaiset tiedustelupalvelut tai Venäjän maaperällä toimivat paikallispartisaanit tuntevat aitoa ja oikeutettua tiedustelukiinnostusta myös tuota sotarikollisjohtaja Putinin huvilakiinteistöä kohtaan. Ja sitä, minä ajankohtina isäntä oleilee kivenheiton päässä Natosta.

Huvilakiinteistö sijaitsee jylhän ja vuonomaisen Marjalahden rannoilla Lahdenpohjan kaupungin koillispuolella Stalinin Suomelta 1939-44 ryöstämässä Viipurin läänissä vain 30 km päässä nykyrajasta. Rakennusten vaatimattomalta kuulostavat nimet ovat peräisin arkkitehdin, rakennusyrityksen ja viranomaisten asiakirjoista: Lato, Kalastajan maja ja Puutarhatalo.
https://yle.fi/a/74-20071989

Niissä kuitenkin todennäköisesti piilee sodankäynnille laillista iskumaaliainesta kuten ohjuksia ja muuta aikamme suurimman sotarikollisen suojaustarpeistoa. (Ja toki Putin itsekin on paitsi kv. etsintäkuulutettu rikollinen, myös hyökkäyssodan ylimpänä johtajana kaiketi yhtä laillinen eliminointikohde kuin oli kenraali Gerasimovkin. Ainakin Putin taitaa olla yhtä toivottu eliminointikohde koko tervejärkisen ihmiskunnan mielestä.)

EHKÄPÄ muuten jotkut Viipurin läänimme Lahdenpohjan Marjaniemen rannoilta evakkoon 1939-44 joutuneet karjalanpakolaiset jälkeläisineen tunnistavat tuon kyseisen maa-alueen omakseen?

Jos Putin olisi pykännyt huvilansa minun lailliseen perintöoikeuteeni kuuluvalle maalle, olisin nyt kiinnostunut vähintäänkin tuon tilan ja kiinteistön ja sen ryöstettyyn omaisuuteen kajonneen nykyhaltijan paparazzi/bongaushenkisestä droonitiedusteluliikenteestä. Kansainvälisen oikeuden mukaanhan sodassa siirtyneiden valtiorajojen vuoksi ei yksityinen omaisuus vaihda omistajaansa, joten vähintäänkin haastaisin Putinin mediahakuisesti kansainväliseen oikeusistuimeen, jos nyt en ihan heti räjähdelennokkia lähettäisikään siunatulle bongausmatkalleen.

Drooni voisi ensimmäisellä lennollaan toimittaa Putinille vaikkapa tällaisen rauhanomaisen lähetyksen, jolla muistutetaan itsenäisen Suomi-neidon alkuperäisistä luomumuodoista, eli Tarton rauhan 1920 rajoista. Nuo luomumuodothan esiputinilainen tyranni amputoi raa’alla erikoisoperaatiollaan 1939-44: kokonainensuomineito.fi

Itsenäisen Suomi-neidon alkuperäiset rajat vuoden 1920 Tarton rauhansopimuksen mukaisesti (kv-oikeudellisesti voimassa vuoteen 1947 saakka)

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu