Putinin ja Ceaușescun viimeiset päivät bunkkerissa (katso kuvat!)

Myös Romanian diktaattori rakennutti itselleen ökypalatsin...

Uusimman virallisen totuuden mukaan Aleksei Navalnyin julkaisemalla kohuvideolla esiteltävää ökypalatsia ei omistakaan Venäjän valtio, kuten moni vielä äskettäin muisteli. Omistaja onkin eräs rahakas osittain ”suomalaissukuinen ”liikemies, joka eilen muisti hankkineensa palatsin useita vuosia sitten ja kertoi medialle aikovansa perustaa sinne hotellin. – Hmmm…

Ymmärrettävää, ettei Putinin käsienpesuilmoitus riittänyt, vaan tarvittiin ulkopuolinen bulvaanirikas. Siis jos jokin on valtion omaisuutta, se on Putinin, mutta jos se onkin jonkun yksityisen, se ei ole valtion eli Putinin, ja Putin siten on viaton. Noinhan nerokas ajatus kai menee.

Kansa itänaapurissamme ei ihan aina usko valtiojohtonsa julkisiajulistuksia ja selityksiä. Ei uskonut myöskään Romaniassa, missä sikäläinen diktaattori, Ajatusten Tonava ja työväenluokan esimies Nicolae Ceaușescu häädettiin bunkkeristaan joulukuussa 1989.

Myös tämä Karpaattien Nero rakennutti itselleen kansan rahoilla jättiläismäisen ökypalatsin. Kansannousussa 1989 Ceausescu vaimoineen tuomittiin kuolemaan. Heidät teloitettiin saman tien. Jari Tervon mukaan Putin sairastaa samaa palatsitautia kuin Romanian diktaattori Nicolae Ceausescu.


– Näinköhän Kremlin Puutiainen taas kerran
vältti meriselityksellä ex-aatetoverinsa kohtalon? Näiden rikkaiden kavereidensa avulla taas, jotka auttoivat jo valtaannousussa ja Kertshin sillankin rakentamisessa miehitetyn Krimin liittämiseksi tiiviimmin Venäjään? Ei se tuki kyllä ole sinällään riittänyt. Ceaușescun petti lopulta hänen oma kansan raivoa pelästynyt turvallisuuspalvelunsa Securitate, kun taas Putin KGB:n johtajana perusti koko valtaantulonsa KGB/FSB:lle ja on pysynyt vallassa juurikin silovikien tuella/johtajana.

Jossain vaiheessa väkivaltakoneistokin voi tietty tehdä uusia tilannearvioita…

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu