RANSOM_MAN=Nammo_Nars, SannaMar_n,…? – Foliohattuhakkereiden anagrammijahti!

Kuvakaappaus ex-anarkisti Suvi Auvisen twiitistä 29.10.2020

Haastan kaikki Puheenvuoron valkohattuperiaatteella toimivat täysi- ja semifoliohatut/lippikset  mukaan avustamaan viranomaisia ja F-Securea raukkamaisen roiston jahdissa!

Lähdetään siis rohkeasti arvuuttelemaan kaikkien hyvin osaamamme anagrammiteorian* pohjalta, mitä mystis-kryptisiä mahdollisesti salaliittoihinkin kytkeytyviin henkilöihin viittaavia vihjeitä Psykoterapiakeskus Vastaamon ja sen asiakkaiden kiristäjähakkeritahon itselleen valitseman nimimerkin RANSOM_MAN takana hyvinkin saattaisi piillä! Mahdollisesti alkutestauspohdinnan jälkeen varteenotettavina pidettäviin johtolankoihin johtavat vinkit tullaan toimittamaan tutkijoiden tarkasteltaviksi. Speculare necesse est!

*Anagrammihan on sanan tms. kirjainmerkkijoukon uudelleen ryhmittelyä siten, että niistä muodostetaan yksi tai useampi uusi merkkijoukko. Siis merkkijonon RANSOM_MAN ei-case-sensitiivejä anagrammeja ovat esimerkiksi ’SannaMar_n’ ja ’Nammo_Nars’.

Wikipedian mukaan: Anagrammi toimii sanaleikkinä parhaiten silloin, kun uuden sanan avulla pystytään jollakin tavoin antamaan vihje alkuperäisestä sanasta. Eräs kaunokirjallisuuden tunnetuimpia anagrammeja on ollut Giovanni Guareschin kirjassa Isä Camillon kylä, jossa toinen päähenkilö, Peppone, voitti arpajaisissa nimellä ”Pepito Sbezzeguti”. Nimi oli anagrammi hänen oikeasta nimestään, Giuseppe Bottazzi.

Pohdintaesimerkki 1: ’SannaMar_n’
Kun alaviivamerkki ’_’ käännetään pystyyn, siitä tulee ison i-kirjaimen näköinen, jolloin esimerkkianagrammista 1 muodostuu tunnistettava nimi ’SannaMarin’. – Olisiko rikollistaho siis viitannut tuolla nimimerkkivalinnalla jotenkin suhteeseensa tai teon suhteesta pääministeriin? Millä tavoin? Ehkäpä hän halusi osoittaa inhoaan hallitusta tai sen johtajaa kohtaan, tuskin kai myötätuntoa tai jonkinlaista kytkössuhdetta Mariniin tai hänen läheisiinsä. Media kertoi keväällä pääministerin aviomiehen työskentelevän jotenkin johonkin silloin kiinnostavaan liittyvässä yrityksessä. Tämä tuskin on tässä kontekstissa relevanttia, pikemminkin mahdollinen harhautussäie.

Ex-anarkisti, ellunkana, juniorsenioradviser ym. etc. Suvi Auvisen twiittikuvan (yllä) nähnyt voisi ajatella kiristäjällä olleen jonkinlainen logo, jonka Astalo nyt ehkä toi tavisten nähtäväksi anarkistienkin suosimasta Tor-verkosta. Siinä nimimerkin kirjaimista s on ainoana pieni, kun muut ovat suuraakkosia. Tällä voisi olla jokin korostusmerkitys, kuten että käännetyssä kirjainkoossa se olisi iso eli nimen alkukirjain kuten nimessä Sanna. Logon s on mustalla suorakaidetaustalla, joka puolestaan muistuttaa sekin isoa i-kirjainta, mikä näin sekin yhdessä muiden kirjainmerkkien kanssa muodostaisi nimen SannaMarin.

– Ei tunnu kyllä pidemmälle aukeavan tuo mahdollinen pääministeri-tutkintalinja. Myöskään thrillerielokuva Ransom – lunnaat vuodelta 1996  ei liene tarkoituksellinen vihje enempää kuin Lil Teccan osallistuva biisi Ransom

(Jos taas logon s:n musta tausta tulkittaisiinkin D:ksi, se tuottaisi sanaparin ”random man”, jonka merkitys ’satunnaismies’ viittaisi ehkä ulkosuhteeseen, mikä ei nykytiedoillamme soita kelloja mihinkään suuntaan. Eikä taida soittaa tämä tietotekniikkakuriositeettifaktakaan: random ja urandom ovat Unixin kaltaisissa käyttöjärjestelmissä käytettäviä näennäissatunnaislukugeneraattoreita, joita voidaan käyttää lukemalla laitetiedostoja /dev/random sekä /dev/urandom).

Tuskinpa siis esimerkkianagrammi 1 antaa olennaisia lisävihjeitä kiristysjuttuumme.

Pohdintaesimerkki 2: ’Nammo_Nars’.
Google palauttaa hakusanalla ’nammo’ mm. eri puolilla Suomea toimivan pohjoismaisen ase-, ammus- ja räjähdysaineyrityksen.  Ei taida olla hutia kummempi hakuammunta tämä verkkoterrorismitutkinnassa, niin mehevän spekulaatiotulvan kuin synnyttäisikin katuvastaavassa. Sanalle ’nars’ taas löytyy linkki paitsi finanssiguruun ja mm. hänen huijauspsykopaateista kertovaan teokseensa Miten miljoonia huijataan  myös jännittävästi yhden linkkisäikeen Ratakadulle, mutta siellä tylsästi ei Supoon vaan puunkorjausfirmaan. – Metsään taitaa siis mennä näilläkin jätkäneväillä. Sijoitusgurullamme tuskin on mennyt viime aikoina niin päin laskupörssiä, että olisi lähtenyt randomransomsaalistajaksi pennosten perään, eikä toinen nars johda hakoteitä kummempaan vihjeviiteryöppyyn. – Ehkä Maikkarin Vinkkimiehet pääsisivät pidemmälle kansakuntaa järkyttäneen narsistisen joukkokiristysahneuden syväluotauksissa nyt kun Vastaamon puoleenkaan ei kai voida mm. jääviyssyistä kääntyä…

SIIS: Kaikki mukaan! Mitä anagrammeja Sinä saat muodostetuksi merkeistä RANSOM_MAN ja mitä kullanarvoisia, tai edes bitcoinin, johtolankavinkkejä sen pohjalta löydät tai keksit?

P.S.  Jätämme tässä yhteydessä mm. ulkopoliittiskorrektiussyistä pois sekulaatiot sinänsä ehkä kaikkein potentiaalisimman tutkintasuunnan eli jonkin valtiollisen toimijan, s.o. naapuri- tai senitänaapurimaamme jonkinasteisesta liittymisestä asiaan joko kokonaan sotilaallisen verkkourkintaorganisaationsa tai osittain likaisen työn ulkoistuspartnereittensa kautta tätä osallisuuttaan hämärryttääkseen lavastaen operaationsa harrastajamaiseksi kiristysrikollisuudeksi.

P.P.S.
Faktantarkistuskontribuuttorimme huomautti ystävällisesti, että pohdintaesimerkkimme 1:SannaMar_n’ ei ole riittävän tarkasti anagrammisäännösten mukainen ylimääräisen a-kirjaimen ja nimerkistä RANSOM_MAN puuttuvan i:n vuoksi, ja täten sen ei voida katsoa kelpaavan riittävällä oikeellisuusasteella pidettäväksi vihjenimisanaksi jahtaamamme verkkoroiston salaisuudesta henkilöydestä.  Kiitämme huomiosta!
31.10.2020 klo 12:30 mennessä on  anagrammiproseduurimme generoinut pitkälti toistatusinaa mahdolliseen salaiseen syyllishenkilöyteen viittaavaa potentiaalista vihjenimeä:
Ann Sommar, Osman Mran, Sam Norman, Aram Monns, Ramos Mann, Arman Somn, Ron MasmanArmas Monn, Nana Romms, Ramon Nams, Arno Snamm, Sam Marnon, Mona Narms, Ramsan Omn, Monna Sarm, Sara M’Mnon, Aron M. Sans, Nora M. Mans. Lisäksi tutkintaproseduurin älynväläysvalon sytytti hämärältä kalskahtava nimimerkkiehdokas Namn Osram.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu