Rusitsh-pomo päästettiin Suomeen tarkoituksella, jotta voitaisiin luovuttaa Ukrainaan?

IS 28.8. - Venäjällä harmitellaan, että sodankäynnille tärkeä Rusitsh-johtaja jäi kiinni Suomessa...

NÄYTTÄÄ siltä, että meillä on sittenkin syytä kiittää viranomaisiamme ja oikeusministeriötä vastuuntunnosta pikemminkin kuin moittia leväperäisyydestä Rusitsh-pomo Jan Petrovskin ’livahtamisesta’ rajan yli.

Venäjällä näemmä harmitellaan nyt yleisesti, että tehokas ja tärkeä joukkuejohtaja jäi kiinni Suomessa, ja merkittävä voimavara ja kyvykkyys Ukrainan vastaisessa sodassa on näin menetetty ”vihollismaan” viranomaisten valveillaolon vuoksi.

On matkustettava vain maihin, joissa he eivät voi pidättää ja luovuttaa, varsinkaan NATO-maihin ja niihin kytkeytyviin maihin ei saa matkustaa. Ja nyt kaikki jää (Venäjän) ulkoministeriön harteille, (sotabloggari) Rozhin kirjoittaa Telegram-kanavallaan.
Rozhinin mukaan Torden täytyy kuitenkin saada pois Suomesta, koska hänet voidaan luovuttaa Ukrainaan.”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009814101.html

RAJANYLITYS ei siis ehkä ollutkaan pelätty työtapaturma, vaan tämän natsiterroristin liikeitä seurattiin tiedustelun avulla viimeistään viisumianomuksesta alkaen ja hänet päästettiin maahan tarkoituksella – nimenomaan, jotta hänet voitaisiin pidättää ja luovuttaa Ukrainaan kv. velvoitteittemme mukaisesti. Tämä toki on suoraselkäisen vastuullista toimintaa, joka on onnistunut tähän asti moitteetta ja näin onnistunee jatkokin, jos ja kun luovutuksesta päättävä oikeusministeriö oikein päättää.

Lue myös:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu