Sanna Marin tyrmää Reutersin valeuutisen – Tukikohtaoptiommehan on jo hillinnyt Putinin aggressiot harmaaksi ajaksi!

US 19.5.2022

PÄÄMINISTERIMME pitää vastoin kansainvälistä valeuutiskampanjaa kiinni uudesta optioaseestamme, jolla voimme hillitä Venäjän vaikuttamisyrityksiä ja hyökkäyksiä Suomea vastaan. Nordic West Office -ajatuspajan johtaja Risto E.J. Penttilähän kertoi eilen, että Suomella on nyt poistuneen Nato-option tilalla käytettävissään uusi tukikohtaoptio – ks. Risto E.J. Penttilä: Suomella on nyt tukikohta-optio

Marin ampuu valeuutiset alas tuoreeltaan:

US 19.5.: ”Uutistoimisto Reuters kirjoitti tänään torstaina pääministeri Sanna Marinin (sd) italialaiselle sanomalehdelle antamista lausunnoista. ’Suomi ei halua Naton sijoittavan alueelleen ydinaseita tai sotilastukikohtia, vaikka Suomesta tulisi jäsen, pääministeri Sanna Marin sanoi italialaislehdelle torstaina julkaistussa haastattelussa’, kirjoittaa Reuters.

Marinin mukaan Reuters on uutisoinut asiasta virheellisesti. ’En ole sulkenut ovia miltään tulevilta ratkaisuilta koskien Nato-jäsenyyttä, vaan kuvannut Suomen keskittyvän nyt jäsenyysneuvotteluihin. Olemme pyytäneet Reutersilta oikaisua’, Marin tviittasi tänään. ’Tarkistamme myös italiaiselle lehdelle annetun haastattelun ja pyydämme oikaisua, mikäli sitaatti on virheellinen’, Marin kirjoittaa Twitterissä.

+
ERITYISEN ARVOKAS tämä uusi käytännössä viimeistään eilisestä lähtien voimassa oleva optiomme on nyt ns. harmaana ajanjaksona ennen Nato-jäsenyytemme ratifiointia kaikissa jäsenmaissa – kun emme ole rajanneet emmekä rajaa ennalta pois amerikkalaistukikohtien tai ydinaseidenkaan sijoittamista maahamme.*

EN usko syyllistyvani räikeään paavoväyrismiin siteeraamalla itseäni parin linkitykseen kautta alla. Olen näet ehtinyt ottaa uuden optiotermin käyttöön jo aiemmin näissä kahdessa blogissani:

*16.5.2022 Suomen Nato-hakemus ei rajaa tukikohta- ja ydininfraa pois, koska optio suojaa Putinilta harmaina kuukausina

*17.5.2022 Suomella on uusi optio-ase: Nato-tukikohta- ja ydinaseinfrastruktuurioptio

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu