Tämä mies sai syytteen poliisin kuristamisesta! (kuva)

Verkkouutiset.fi 3.9.2021.

Arvaa missä maassa? jätetään tarpeettomana kysymättä.

Tosiaan, itänaapurissamme ei suinkaan viedä ””oikeudelliseen”” vastuuseen enemmän tai vähemmän kokoonkyhäiltyjen syytteiden perusteilla pelkästään neuvostoarmeijan tekemistä suomalaisten siviilien joukkomurhista kirjoittaneita ja muita ihmisoikeustaistelijoita, vaan myös muunlaisia toisinajattelijoita.

Novaja Gazetan mukaan Aslan Iritovia syytettiin poliisin ”kurkkuun tarttumisesta ja kuristamisesta”. Uutinen ei kerro, käyttikö kuristaja hansikkaita, vai jäikö kiinni sormenjälkien perusteella. Syytekohtaa kuitenkin muutettiin vähin äänin sen jälkeen, kun kädettömän miehen syyttäminen kuristamisesta alkoi herättää huomiota (sic!).

Viimeisessä syyteversiossa väitettiin, että Iritov oli puskenut poliisia päällään hyökätessään viranomaisten kimppuun. Tämä saattanee jo sisältää jonkinasteisen totuusarvonkin. Tosin lisäksi on syytä ottaa huomioon syytteen mahdollisena taustatekijänä myös se fakta, että Iritov on tullut kotiseudullaan tunnetuksi viranomaisten järjestämiä tonttihuutokauppoja vastustavana aktivistina.

Iritovin asianajajien mukaan joukko kasvonsa peittäneitä aseistautuneita miehiä oli todellisuudessa tunkeutunut aktivistin kotiin ja pahoinpidellyt hänet ja koko hänen perheensä sanaharkan jälkeen.”  – Verkkouutiset.fi

https://www.verkkouutiset.fi/kadetonta-aktivistia-syytettiin-poliisin-kuristamisesta-venajalla/#36e6d69e

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu