Toiveuusinta: Navalnyi ”tunnusti” itsemurhayrityksen!

[Uusintajulkistukseen on yleisön pyynnöstä tehty alkuperäisversioon 23.9.2020 verraten kaksi tärkeää korjausta laajan alustayhteisökeskustelun konsensuskompromissina herkimpien lukijoidemme suojelunäköhtiin liittyvin ym. validein perustein: otsikkoon lisätty lainausmerkit yhteen sanaan ja Ranskan presidentin etunimen oikeinkirjoitusasu tarkistettu – kiitos kehitysvinkeistä! – US Puheenvuoron alustayhteisökeskustelujohto]
***

Johtavan ranskalaislehden Le Monden uusien tietojen mukaan näyttävät Lännen tarkoitushakuisesti russofobiset mediat vetäneen lopulta täydellisen vesiperän spekuloituaan Venäjän johdolla olleen jotain tekemistä loikkari Aleksei Navalnyin amatöörimäisesti epäonnistuneen kuolemantapauksen kanssa.

Totuus paljastettiin ensin valtionjohtajatasolla, ja lopulta myös sairaalasta vapautettu Navalnyi itse taipui vahvistamaan presidentti Putinin Ranskan presidentille Emmanuel Macronille ennalta kahden kesken kertoman tutkintajohtopäätöksen.

Le Monden tietojen mukaan ex-KGB-tutkintajohtaja Putin esitti väitteen keskustelussaan Macronin kanssa: Navalnyi saattoi myrkyttää itsensä.
www.lemonde.fr/international

Pettyneenoloisen Navalnyin itsensä mukaan kuvio meni näin:
– Keittelin Novitshokin keittiössäni, nappasin huikan lentokoneessa, vajosin koomaan. Ennen sitä sovin vaimoni, ystävieni ja kollegojeni kanssa, että mikäli terveysministeriö vaatii, että minut siirretään hoitoo Saksaan, ei tähän saa missään oloissa suostua. – Mutta Putin näki tämän läpi. Häntä ei vain voi hämätä. Lopputuloksena makasin koomassa 18 päivää kuin idiootti, enkä saavuttanut päämäärääni. Provokaatio epäonnistui.
Verkkouutiset/Meduza/Instagram

P.S. Useimpien länsimaistenkin kapitalistioikeustiedemiesten ja turvallisuuspalveluasiantuntijoiden mielestä nyt paljastettu korkeapravdallinen tieto varmasti vain vahvistaa käsitystä Venäjän ja sen edeltajäsuurvallan tiedustelun korkeasta epäonnistumattomuuden tasosta aina F. Dzerzhinskistä V.Putiniin!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu