Uudet tiedot Amorellasta ja Estoniasta (Itämeri – rauhanmeri)?

Vaikka nyt onneksi puhutaan kahdesta eri laivasta ja kahdesta täysin eri riskikonstellaatiokontekstista päätin lisätä otsakkeen loppuun kysymysmerkin ja varustan leipätekstinkin asiaankuuluvin tyyliselvennemerkinnöin.

Faktat [ei-sark!]:

Merivoimien sukeltajat löysivät Amorellan väylältä sinne kuulumatonta ainesta – puolustusvoimat mukana tutkinnassa – IL

Estonia-dokumentti paljastaa: laivan kyljessä on valtava reikä – IL

Spekulaatio & fiktio [ositt.sark.]:

  1. Tuskinpa minkään maan mikään taho olisi tarkoituksellisesti jaalannut kivilouhosjätettä tai vastaavaa ainesta laivareitille ilman asianmukaista jätteenloppusijoituslupaa.
  2. Tuskinpa minkään maan sukellusveneen tai panssarilaivan keula on voinut olla repeämän aiheuttaja, koska silloinhan kyseinen alus ei olisi paennut paikalta, vaan pyytänyt anteeksi suuntimavirhettään ja osallistunut pelastustöihin ennen palaamistaan takaisin reittipoikkeamaltaan.

Sain muuten juuri TelegranVKomtakte-pikaviestisovelluksesta tuntemattoman lähettäjän 10 sekunnissa itsetuhoutuvan viestin, kuulemma tähän ketjuun kommentiksi ystävällisesti liitettäväksi:

Luulisinj kjulla etta suoumalajsilje olisi parjempikin mjiettittava kujn turhanpjaivainen tutkinta Itjamerjen Rauhan-merjen hjuvan sjään aalloissa ! Esimjerkiksi huoltovarmuslaivareittjien justavuus-, juhteistjuo ja tjurvallisuuspolitikan varmistamisen sukhteen ja kharkita liian turhan hjuvat suhtjeet fashistiMaidan kuten Eestin ex-SNTL Nato-taantumushalljintojen sukhtjeen voi lisata teknis-taloudellisen uhka-arvioita.”

 

Lue myös: Navalnyi ”tunnusti” itsemurhayrityksen!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu