Venäjän denatsifiointi pudottaa päitä: Putin, Lavrov, Shoigu, Peskov…(kuvia jakoon!)

(Kuva БесплатнаяПравда 2022, copyright free in all countries including Russia)

NÄKYVIMPIEN putinistifasististen natsien toiminnalle on kerta kaikkiaan tuomittava totaalinen loppu mahdollisimman nopeasti, mielellään jo tänä kesänä 2022.
Денацификация России: Для этих путинистско-фашистских нацистов конец в 2022 году !

Yllä oleva kuvituskuva muuten sopii yleisempäänkin jakoon tyyliin lentolehtiset: https://2sj8jt43nx8s3fh0fpaz8wf7-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2022/05/rossiyskayadenatsifikatsiya.jpg

Itänaapurimme johdon natsistinen toiminta ja rikokset ihmiskuntaa vastaan ovat paljon Kremlin nykylinjaa vanhempaa perua. Loppukesästä 1939 keskikesään 1941 Neuvostoliitto ja Saksa olivat liittolaisia muodostaen kansallis- ja kansainvälissosialistisen panfasistiliittouman Molotov-Ribbentrop-sopimuksen mukaisesti. Kesästä 1941 lähtien nämä roistosuurvallat sotivat verisesti toisiaan vastaan, mutta edelleen myös pieniä viattomia maita vastaan. Neuvostoliitto lopetti Suomen tuhoamiseksi tähdänneen hyökkäyssotansa vasta 1944.

Valitettavasti neuvostojohtoa ei koskaan tuomittu kansainvälisessä rikostuomioistuimessa saksalaisnatsien tapaan. Tämä virhe mahdollisti neufostofasismin valtaanjäämisen vielä vuosikymmeniksi ja myös Putinin uusstalinistivaltakunnan fasistiset sotarikokset viimeisen 22 vuoden aikana.

Ihmiskunta tuomitsee viime kuukausista viisastuneena Venäjän sotarikoshallinnon varmasti lähitulevaisuudessa. Venäjän denatsifikaatio toivotaan aloitettavaksi jo ennen sitä venäläisten omalla kansalaistoiminnalla päävastuullisten aktiivisten sotaponnistusten likvidoimiseksi tavalla tai toisella heti. Uudet Nürnbergin oikeudenkäynit ehditään järjestää alemman tason ihmishirviöille myöhemmin.

VASTUUNTUNTOISET VENÄLÄISET, toimikaa jo nyt päättävästi, luovasti ja pelotta vaientaaksenne pikimmiten näkyvimpien sotarikosvastuullisten äänet ja toiminta!  Tarkka tähtäys silmien väliin ja verinen Z-hakasymboli suuntukkeeksi – puolalaistyyliä lopullisemmin.  Kadunmiehet ja virkamiehet, upseerit ja oligarkit ja sudeettivenäläiset – liittoutukaa oikeutettujen salasuunnitelmien jäsentymiseksi ja toimeenpanemiseksi – pelastakaa isänmaanne kansainvälinen kunnia ja tulevaisuus! Toteuttakaa Venäjän johdon denatsifikaatio nyt!

+
Älkää enää uskoko valtiomedianne fasistisikojen sodanuhoisiin valheisiin ns. Voiton päivän humaanista perinteestä! Toinen maailmansota oli suuresti kaikkea muuta kuin teille kerrotaan ”Suuren isänmaallisen sodan” valhenarratiivissa. Oikeasti Neuvostoliitto ja Saksa olivat liittolaisia Loppukesästä 1939 keskikesään 1941 muodostaen kansallis- ja kansainvälissosialistisen panfasistiliittouman Molotov-Ribbentrop-sopimuksen mukaisesti. Pieni ote neuvostofasismin rikoksista ihmisyyttä vastaan:

Neuvostoliitto järjesti ensimmäisen voitonpäivän sotilasparaatinsa jo toisen maailmansodan alkajaisiksi syyskuussa 1939 Puolan Brestissä yhdessä Saksan kanssa näiden miehitettyä Puolan ja jaettua sen kahtia. Stalin hyökkäsi Suomeen myös marraskuussa 1939. Puolan Katynissa kesällä 1940 Neuvostoliitto syyllistyi toisen maailmansodan ensimmäiseen siviilien massamurhaan ja miehitti Baltian maat. Stalin ryösti naapurimaiden alueita ja kyyditytti siviiliväestöä Siperiaan ja aiheutti Suomen 430.000 evakon yhä jatkuvan maansisäisen pakolaisuuden.

Koska itänaapurin diktaattorit eivät juuri ole jakaneet oikeaa tietoa Molotov-Ribbentrop-liittolaisuudesta, tässä yleiseen jakoon infokuvastoa toisen maailmansodan alkuvaiheista (Kuva БесплатнаяПравда 2022, copyright free in all countries including Russia):
https://2sj8jt43nx8s3fh0fpaz8wf7-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2022/05/victorydayparade1939-1024×627.jpg

Kuvakooste filmimateriaalista: Neuvostoliiton ja natsi-Saksan yhteinen Voitonpäivän paraati Puolassa syyskuussa 1939. (Kuva БесплатнаяПравда 2022, copyright free in all countries including Russia)
+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu