Venäjän on ennen pitkää poistuttava Krimiltä ja Donbasista ja muilta evakkojen kotiseuduilta

Eduskunnassakin voidaan kevään aikana nähdä näitä sivistyneen hillittyjä maltin ja tolkun mielenilmaisimia.

KYLLÄ, Vladimir Vladimirovitsh Putin kuolee ennen pitkää, eikä putinismifasismikaan elä ikuisesti. Eihän Josif Vissarionovitsh Stalinkaan elänyt ikuisesti, vaan kuoli kuten Molotov-Ribbentrop-liittolaisensa Hitler. Myös Neuvostoliitto hajosi. On myös selvää, että ennen pitkää Venäjän miehitysväen on poistuttava Krimiltä ja Donbasista ja muilta evakkojen kotiseuduilta.

Perjantaina 24.2. vietämme hirveää vuosipäivää myös Suomessa osoittaen solidaarisuuttamme uusstalinismin uhreille. Valtioneuvosto ja kunnat toivovat myös yksityisten osallistuvan kynttilänsytytystilaisuuksiin ja liputtavan Suomen ja Ukrainan lipuilla. Vuosipäivän rauhansanoma on kiteytettynä tämän blogin otsikossa.

MUITAKIN, vähäeleisempiä ja hillitympiä mielenilmaisimia toki on käytettävissä. Kaikille muutoinkin kuin vuosipäivänä ja eri tilanteisiin helposti mukana kannettaviksi voidaan suositella esimerkiksi Suomi-Ukraina-pinssejä ja sinikeltaisia nauhoja. Niiden kanssahan sopivat erinomaisesti yhteen myös omien evakkojemme ja stalinismin uhriemme asiasta muistuttavat Kokonainen Suomineito -pinssit ja riipukset, keillä niitä sattuu olemaan käytettävissä.

Ehkäpä jatkammekin tällaista hiljaisen tyylikästä sydämen asiasta muistuttamista pidempäänkin? Antamatta esimerkiksi eduskuntavaalien päivänpolitikointeineen mitenkään häiritä. Toki kaikki puolueetkin saavat samalla halutessaan tilaisuuden muistaa ja muistuttaa eurooppalaisten evakkojen oikeuksista venäläismiehityksestä vapaaseen kotiseutuun, niin Ukrainan kuin itsenäisen Suomenkin alkuperäisellä alueella. Ehkäpä jopa eduskunnassakin voidaan kevään aikana nähdä näitä sivistyneen hillittyjä maltin ja tolkun mielenilmaisimia siinä missä muuallakin yhteiskunnassa – ks. kokonainensuomineito.fi/kuvia

JOSKUS nimittäin – sitten kun itänaapurimme ymmärtää jälleen yhden sotaseikkailunsa jälkeen tosiasiat nykyistä paremmin ja lopulta pääsee irti vuosisatojen imperialismi-fasismiperinteestään – se väistämättä myös tunnistaa tarpeen poistua itsenäiseltä Suomi-neidolta ryöstämiltään alueilta kuten se poistuu useiden analyytikkojen arvioissa lähitulevaisuudessa Ukrainankin alueilta.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu