Maa, joka tappoi itsensä

Suomen rajat pitäisi ehdottomasti sulkea välittömästi. En sano tätä rasistina tai ksenofoobikkona, vaan sanon tämän ihan oman mielenrauhani tähden. Nimittäin mitä enemmän kuulen olosuhteista muualla, sitä enemmän häpeän sitä, mitä olemme antaneet osaamattomien ja keskenkasvuisten poliitikkojen omalle maallemme tehdä.

Suomalaisten elämisen taso on selvästi entisen Länsi-Euroopan huonoin, vaikka BKT olisi mitä. Koska meillä ei orjuuttavan historian (Ruotsi ja Venäjä) vuoksi uskalleta reagoida, meillä myös voidaan päättää mitä hyvänsä. Säädetään tilapäisiä veroja, jotka jäävätkin pysyviksi. Ei lainkaan valvota ruoan hintaa. Annetaan kauppiaiden ja tukkuportaan nyhtää kartellimaisesti mitä hyvänsä, ja suolataan maajussien menetykset niinikään veronmaksajien rahoilla (nimellä ”kansallinen tuki”).

Autoilu saa myös meillä maksaa ihan mitä tahansa. Orjaluontoiset suomalaiset kuvittelevat, että se on kovin jätkä, joka ajaa viimeisenä, kun muiden varat eivät enää riitä bensatankilliseen. Aivot eivät kuitenkaan koskaan tunnu alkavan pohtia sitä, että miksi se bensalitra meillä maksaa niin paljon ja mihin se kovimmankin jätkän raha menee?

Omasta kulttuuristamme emme välitä, ja arvokkain asia, suomalainen äidinkieli, on turhaa roskatavaraa. Vaikka ruotsia puhuvia ihmisiä on maailmassa ehkä 9-10 miljoonaa, ja suomea puhuvia vain puolet siitä, meillä silti haaskataan satoja miljoonia ruotsin kielen ylläpitämiseen ja edistämiseen. Eikä juuri kukaan sano mitään. Suomen kieli tuntuu saavan kadota – Suomesta!

Kulttuuriamme tuhoamme lisäksi maahanmuuttohölmöilyllä. Kun joku kapitalisti kerran keksi haluta halvempaa työvoimaa, ja kun joku nollatason poliitikko sai siitä hyvästä olkaan taputuksia maailmalla (”tosi kiva, että te otatte ne, ettei meidän tarvitse, koska niistä on niin paljon harmia”), niin yhtäkkiä ”Suomi kuuluu kaikille”, ja jotta muuttovirta ei vain tyrehtyisi, niin suomalainen veronmaksaja maksaa jopa lentoliput, kun Afrikassa alkavat kummin kaimat kaivata ilmaisten lihapatojen ääreen.

Kun he tulevat tänne, satsaamme erityisen paljon rahaa heidän oman kulttuurinsa ja kielensä ylläpitämiseen. Sehän on myös suomalaisen veronmaksajan vastuulla. Samalla rakennamme isompia asuntoja, koska heillä on erilainen perhekäsitys. Kukaan ei koskaan rakenna asuntoa suomalaiselle asunnottomalle.

Presidentiksi ja eduskuntaan meillä voidaan valita ihan kuka hyvänsä. Vaikka ennen vaaleja salassa vähän purnaamme, silti valitsemme aina samat naamat plus pari typerää julkkista uudestaan ja uudestaan. Suurin osa meistä siis selvästikin uskoo niitä omilla verorahoillamme painatettuja ja meille jaettuja nelivärimainoksia, joita kaiken maailman Bob Helsingit keksivät luukuistamme syytää.

Katsotaanpa vaikka ”hylkiövaltio” Irania ja ihmetellään hitusen: huolimatta hallinnosta, josta kaikki eivät tykkää, siellä kuitenkin yhä on esim. ruoan hintasääntely, eli tuotteille on määrätty maksimihinnat, ja ne on painettu myös tuotteisiin, eli kauppiaiden ahneus on suitsittu. Samaten siellä ei pidetä ihmisiä töissä hautaan asti, vaan eläkeikä kaikilla alkaa heti, kun 25 vuotta työelämää on tehty. Nuorimmilla siis ehkä jo noin 40-vuotiaina, jolloin jää vielä hyvin aikaa nauttia elämästä ja sen ihmeistä.

Katsotaanpa Espanjaa, joka pankkien – ei yhteiskunnan – typeryyden takia horjuu talousnuoralla. Siellä lääkkeet on säädetty halvoiksi yhteiskunnan toimesta, ja eläkeläisille perheineen lääkkeet ovat ilmaisia. Terveydenhuolto, joka on hyvää, ei maksa senttiäkään. Lääkärijonot mitataan tunneissa, ei kuukausissa, kuten meillä.

Nämäkin esimerkit kertovat sen, että vanhemmissa kulttuurimaissa välitetään omasta kansasta, ja tajutaan, että yhteiskunta ei ole mitään sen kummempaa kuin koneisto, jonka tehtävä on pitää ihmiset mahdollisimman onnellisina. Meillä Suomessa kuvitellaan, että valtiovalta on jokin erillinen instituutio ”an sich”, joka pitää pitää tyytyväisenä, ja kansan etu tulee sitten joskus, jos tulee ollenkaan.

Herätkää, hyvät ihmiset!

richardjarnefelt1

Sisälläni yhä asuva, kummallinen oikeudenmukaisuuden vaatimus pakottaa minut tarkastelemaan yhteiskuntaa välillä hyvinkin kriittisesti. Siviiliminäni asuu täällä: <a href="http://www.richardjarnefelt.com" title="www.richardjarnefelt.com">www.richardjarnefelt.com</a> .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu