Tiet Kaaokseen

Kaaos on ase massoja vastaan. Luomalla keinotekoisesti ja suunnitelmallisesti kaaosta, voidaan kaapata/keskittää ylin valta itselle.

Kaaoksen luomiseen tarvitaan poliittinen, taloudellinen ja sosiaalinen sekasorto.

Poliittinen kaaos: nk. terrorismi joka mm. USAn tapauksessa on useimmiten valtion itsensä kansalaisia vastaan harjoittamaa, ja jolla saadaan turvallisuussyihin vedoten luotua tiukempi kontrolli. Keinoja ovat myös salamurhat tai, kuten Suomessa, höperehtivä hallinto.

Taloudellinen kaaos: tavarapula, raaka-ainepula, holtiton omaisuuden käyttö, ylivelkaantuminen. Myös kulkuyhteyksien tuhoaminen kuten satamiin, rautateihin ja julkiseen liikenteeseen kohdistuvat terroriteot.

Sosiaalinen kaaos: kulkutaudit, epidemiat ja pandemiat, nälänhätä, vesipula ymv.

Nälänhätää ja kulkutauteja voidaan luoda keinotekoisesti ympäristösaastein, geenimuunneltua siemenistöä (seuraava sukupolvi ei idä) levittämällä sekä ”lääkinnällisin keinoin” kuten HIV-positiivinen verensiirto-veri joissain Euroopan maiden sairaaloissa. Muitakin keinoja epäilemättä on, kuten vaikka erilaisilla ympäristökatastrofeilla pelottelu.

Media toimii hyvänä apuna kaikilla osa-alueilla levittämällä väärää informaatiota ja/tai lietsomalla paniikkia.

Media voi myös vaivihkaa opettaa ihmisille (tv-sarjat, elokuvat) kuinka heidän toivotaan reagoivan kaaoksen puhjetessa. En pahasti hämmästyisi, jos -kun taivaalla alkaa leimuta- suurin osa seisoskelisi kaduilla taivaalle tuijotellen ja ufoa odottaen 😀

Median heeros-tarinatkin yhdenmukaistavat lukijoiden/katselijoiden reaktioita ja tekevät niistä ennalta arvattavia ja helposti blokattavia.

Koulutuksella on tärkeä osa kaaokseen valmistautumisessa. Koulu voi kitkeä oppilaista kaikki epätoivotut itsenäisyyden,  luovuuden ja oivaltamisen siemenet. Ihminen, jonka ajattelukykyä on typistetty, on avuton, ja mikä tärkeintä, vaaraton hallitsijoille ajattelun omaperäisyyden puuttumisen takia.

Suurtyöttömyys yhdistää osia kaikista kolmesta em. mainitusta kaaoksen luomiseen tarvittavasta alueesta.

Passiivisena pitäminen: toisinajattelijoiden, ihmisoikeusaktivistien ja uskonnollisten ryhmien vaino. Yliopistoväen kiristäminen ja uhkailu. Samaan aikaan luonnollisesti sekaannuksen lisäämiseksi pidetään mediassa kovaa porua ihmisoikeuksista ja niiden huomioon ottamisesta hallitusohjelmassa.

Vainot toimivat myös toisella osa-alueella, nimittäin vihan avulla ohjailemisessa. Esimerkkinä: kun ihmisjoukoille tarjotaan syntipukkia ja mahdollisuutta ”tasoihin pääsemiseen”, jää monelta huomaamatta että maahanmuuttaja ei luonut maahanmuuton aiheuttamia ongelmia. Ongelmat loi maahanmuuttopolitiikkaa harjoittanut hallitus.

Vihaa voi myös lietsoa luomalla valtion sisälle ongelmaryhmän; sosiaalisesti syrjäytetyt, köyhät ja todennäköisesti huonosti koulutetut. Luomalla tällaisen valtion sisäisen paariaryhmän voidaan vastakkainasettelulla nostaa esiin tarvittavia vihantunteita eri osapuolissa kiihottamalla kutakin ryhmää erikseen heille sopivalla propagandamateriaalilla.

Yhtäaikainen kaaos kaikilla yhteiskuntaelämän osa-alueilla takaa varmimman tuloksen.

Puolan, joka oli vastahankainen monelle EU:n ”uudistukselle”, lähes koko poliittinen ja sotilaallinen johto sekä osa taloudellista johtoa menehtyi hiljattain lento-onnettomuudessa Venäjällä, ja jonka onnettomuuden olosuhteista saadut selvitykset ovat herättäneet enemmän kysymyksiä kuin mihin ovat vastanneet.

Taloudellista kaaosta ovat luoneet pankki-, finanssi- ja velkakriisi. Ylivelkaantumiskriisi on puhkeamassa.

Sosiaalisen kaaoksen yritystä puolestaan voisi edustaa WHO:n lempilapsi H1N1-pandemia. Itse tauti jätti muuttumatta pandemiaksi mutta rokotteiden haittavaikutukset varmaan korvasivat sen puutteen. Ja tiedä mitä tauteja em. testaamattomat H1N1-rokotteet tulevaisuudessa aiheuttavat, se jää nähtäväksi.

Kuka hyötyy?

 

————

B-osa, liitteet:

pandemia http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/08/h1n1-huijaus-ja-jalkipuinti-piikitellen/

taloudellisesta kaaoksesta Markku Uusipaavalniemi http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/12/keskustapuolueessa-on-yksi-ainoa-alykas-ja-rehellinen-kansanedustaja/

sekä vastuullinen markkinatalous http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/02/vastuullinen-markkinatalous-ja-sen-vaikutukset-suomen-talouteen/

sekä http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/24/pankrottipankit-vaativat-rahanpesun-mahdollistavaa-lakia-hallitus-tottelee/

paarialuokat Suomessa http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/26/vale-tilasto-ministerin-tiedonanto-hyvinvointivaltio/

koulutus http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/16/koulupinnaus-pelastaa-alysi-moraalisi-ja-sielusi/

ravinnon merkitys  http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/13/pohjois-karjala-projekti-uudet-kansainvaliset-tutkimukset-saavat-painvastaisia-tuloksia-rasvoista/

sekä http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/04/10/asiakaspalautetta-thllle-ja-diabetesliitolle-%C2%A4%C2%A7%C2%A7/

lopputulema http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/10/piiloleikkia-valtioneuvoston-kansliassa/ 

 

Laitoin nyt kaikki liitteet omista blogeista, koska niissä on valmiiksi etsittynä ja linkitettynä aiheista enemmän, aivan muilta tahoilta kuin minulta.

—————–

EDIT  Aleksander Stubb vastaa kysymykseen ”Kuka hyötyy?” http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM

EDIT 2   Frozen Facts about Finland http://vaaliliitto.fi/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=6

EDIT 3  presidentti Tarja Halonen tyrmää Perustuslakimuutoksen http://www.katsomo.fi/?progId=39458

EDIT 4  Pankkikriisin peitellyt paperit http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2008/05/22/kohukirja-nostaa-wahlroosin-pankkikriisin-ketuksi/200813932/12

——–

luottoraja http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/04/luottoraja/

0
riikkasoyring
Heinävesi

Riikka Söyring on makrohistorian sosiologiaan hurahtanut kolmen valtavan upean pojan äiti, taidemaalari, kirjoittaja, sarjakuvapiirtäjä ja metsätilan emäntä.
Heinävedelle tämä kerrostalossa kasvatettu kaupunkilainen päätyi reittiä Pori-Turku-Espoo-Tukholma-Helsinki-Hyvinkää-Oslo-Vantaa-Montana-Wyoming-Kanada-Helsinki-Naantali-Helsinki.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu