Epäluottamuksen lietsomista

Helsingissä Kansalaistorilla oli 20.3. pandemian ja rokottamisen vastainen mielenosoitus. Etsin siitä tallenetta. Striimaus siitä löytyi Uudesta MV-lehdestä. Se osoittautui epäluottamuksen lietsomiseksi valtamediaa, valtiovaltaa ja viranomaisia kohtaan. Mediakortin omaava, hekotteleva mies toisti lukemattomia kertoja, että Yle ennen mielenosoitusta ilmoitti mielenosoittajien määräksi 200, mutta heitä hänen mukaansa oli ainakin tuhat. Näin Yle oli epäluotettava. Hän haastatteli Ylen kuvaajaa. Kävi ilmi, että tuo 200 oli poliisin määräämä rajoitus, koska aluehallintoviraston määryksestä kokoontua sai vain kuuden hengen ryhmissä turvavälein. Ylen kuvaaja arvioi paikan päällä olevan noin tuhat henkeä. Tämän tiedon hekottelija kertoi vain kerran haastattelun jälkeen. Striimauksen katsoneille jäi siis mielikuva, että Yleen ja valtamediaan ei voi luottaa, ja totuuden kertovat vain mielenosoituksen alullepanijat ja mielenosoituksessa puhuneet kärkihahmonaan perussuomalaisista erotettu kansanedustaja Ano Turtiainen.

Striimauksesta kävi ilmi, että siellä esiintyivät pikkutrumpit, jotka kertoivat valtiovallan rikkovan perustuslakia ja jotka nauttivat suosionosoituksista. Ano Turtiainenkin oli yhtä hymyä, kun mielenosoittajat keskeyttivät hänen puheensa. Vallankäyttö tuntui olevan perin mukavaa.

Mielenosoittajat eivät käyttäneet maskeja, olivat liki toisiaan ja jotkut halailivat toisiaan. He huutelivat ja tanssivat tiputanssia.  He siis ehdoin tahdoin halusivat olla mahdollisia koronaviruksen tartuttajia, sillä eräs huuteli megafoniin, että pandemiaa ei ole, maski ei auta, oireeton on terve eikä rokotusta tarvita. Siitä on vain haittaa.

Silmiin pisti, että mielenosoittajien joukossa oli melko paljon nuoria aikuisia. Se osoittaa heidän kyllästymistään tilanteeseen.

Mielenosoittajat voisivat tutustua kolmannen Moseksen kirja lukuihin 13 ja 14. Niissä kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten kulkutautia torjuttiin tehokkaasti muun muassa sen ajan ”koronavilkulla”. Pitää kuitenkin muistaa, että tuolloin kaikkia kulkutauteja nimitettiin spitaaliksi ja sairastuneita saastuneiksi. Jopa hometta kutsutiin spitaaliksi.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu