Paniikin välttämistäkö?

Videolla hyväkuntoiselta vaikuttava Trump kertoi, että hän ei voi eristäytyä Valkoiseen taloon, vaan hänen täytyy päästä sairaalasta ihmisten pariin jatkamaan Amerikan suureksi tekemistä. Jäi kuitenkin epäselväksi, kuinka hyvin hän voi. Lääkkein saadaan olo kohenemaan pienessä ajassa. Sain äkillisen 38,9 asteen kuumeen ja Acutasta käskyn ottaa heti vahvan annoksen Buranaa ja Panadolia ja lähteä heti Acutaan. Olo helpottui muutamassa minuutissa. Maalta Acutaan päästyäni 3 tunnin päästä lämpö oli 36,7. Silti minulla oli vakava tulehdus, pahimmassa tapauksessa henkeä uhkaava. Ei koronaa.

Ihmetytti lääkärin käytös tiedotustilaisuudessa. Hän otti maskin kasvoiltaan, pani sen taskuunsa ja alkoi puhua – toisin kuin Joe Biden, joka piti maskin kampanjapuheensa ajan kasvoillaan. Molemmat ulkona. Suomessa neuvotaan käytetty maski laittamaan roskakoriin. Sellainen olisi voinut olla lääkärin vierellä. Maskin pois otettuaan lääkäri olisi voinut myös desinfioida kätensä julkisesti. Malliksi kansalaisille. Teot vaikuttavat puhetta voimakkaammin – varsinkin lääkärin.

Trump koronaviruksen alkuvaiheessa tajusi sen vaarallisuuden, mutta kertoi kansalle kaiken olevan hallinnassa paniikin välttämiseksi. Kaunisteltiinko nyt presidentin kuntoa samasta syystä?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu