Trump osasi vetää oikeista naruista

Seurasin USA:n presidentinvaalien vaalilähetyksen. Vielä ei varmuudella tiedetä, tuleeko Trumpista vai Bidenista presidentti. Vaaligallupien vastaisesti Trump voi voittaa vaalit.

Miksi? Trump toteutti vaalikampanjassaan isänsä ohjeen olla tappaja, Roy Cohnin neuvon olla hyökkäävä ja olla koskaan pyytämättä anteeksi käytöstään ja papin neuvon luoda toivoa. Näin hän loi mielikuvan monien ihmisten kaipaamasta, vahvasta, peräänantamattomasta johtajasta kuin myös korostamalla aseenkanto-oikeutta, vahvoja puolustusvoimia ja lakia ja järjestystä.

Sosialismilla pelottelu toimi etenkin kommunismin kokeneiden kuubalaisten keskuudessa Floridassa. Elvytyspaketti loppui. Siksi monet konkurssin partaalla olevat maahanmuuttajayrittäjät äänestivät Trumpia. Tätä tehosti se, että hän vähätteli koronavirusta ja toitotti, että koronaviruksen estäminen taloutta romuttavana on pahempaa kuin tauti itse. Yllättävän monet nuoretkin äänestivät Trumpia, koska he olivat kyllästyneet rajoituksiin. Yksilön pitää saada päättää ilman valtion väliintuloa.

Trumpin koronaviruksen huonosta estämisestä huolimatta monet eivät pitäneet sitä esteenä äänestää häntä, koska he pitävät sitä lyhytaikaisena haittana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu