Keskustan ei kannata ryhtyä vasemmistohallituksen mahdollistajaksi

 

Hallitusneuvottelut ovat kovassa vauhdissa. Yksi esille noussut vaihtoehto hallituspohjaksi näyttää olevan vihervasemmistolainen hallitus, jonka syntyminen on mahdollista, jos Keskusta päättää lähteä sen mahdollistajaksi. Ilman Keskustan suostumusta ei vihervasemmistolainen hallitus ole mahdollinen. Tällä hetkellä Keskusta ei tunnu itsekään tietävän, lähteekö se hallitukseen ja SDP ei tunnu tietävän, ottaako se Keskustan hallitukseen. Tämä kuvastaa osaltaan poliittisen järjestelmämme tilaa; Antti Rinne tuskin vielä itsekään tietää sitä, millaista hallitusta hän ryhtyy muodostamaan. Äänestäjällä ei todellakaan ole kuluttajansuojaa.

Mitä sitten seuraisi siitä, jos Keskusta päätetään ottaa tai se päättää lähteä hallitukseen? Asetelma on sinänsä selvä; syntyy avointen rajojen vihervasemmistolainen hallitus, jossa keskustaa viedään kuin kuoriämpäriä niin SDP:n vihervasemmistosiiven, kuin vihreiden ja vasemmistoliitonkin toimesta. Ensinnäkään Keskusta ei tunnu ymmärtävän, kuinka suuri merkitys sen vaalitappiolle oli Juha Sipilän harjoittamalla avointen rajojen politiikalla, jossa maahanmuutttajia jopa kutsuttiin Suomeen. Kun tämä kutsu johti niin terrori-iskuun, kuin raiskausepidemiaan maassamme, niin avointen rajojen politiikka saattoi olla aivan yhtä merkittävä syy kepun vaalitappioon, kuin Sipilän harjoittama virheellinen talouspolitiikka.

Keskustan ydinkannattajille vihervasemmistolainen hallitus olisi painajainen. Maakunnissa ja maaseudulla autoa tarvitseville olisi tiedossa mojova lisälasku, metsien hakkuita rajoitettaisiin, turvetuotanto kiellettäisiin, maatalous laitettaisiin ahdinkoon, omakotitaloissa asuvia kuritettaisiin ja jopa puunpolttoa rajoitettaisiin. Suomalaista työtä ja teollisuutta vaikeutettaisiin lukuisin tavoin. Kaikki vihervasemmiston toimet ovat luonteeltaan sellaisia, että ne kurittavat kepun ydinkannattajia ja jos kepu päättää lähteä tämän hulluuden mahdollistajaksi, lienee se seuraavissa vaaleissa kooltaan samaa tasoa kuin RKP tai Kristillisdemokraatit.

Keskustan olisi oleellista ymmärtää, että nykyinen vasemmisto on luonteeltaan täysin toinen, kuin mitä vasemmisto oli muutama vuosikymmen sitten. Aikoinaan punaliput liehuivat ja lahtariporvarit saivat kuulla kunniansa, mutta nykyisin asetelma on täysin toinen. Nykyisin vihervasemmisto on tavallisen autoa tarvitsevan ja omakotitalossa asuvan duunarin pahin vihollinen, jonka tavoitteena on tehdä tavallisen suomalaisen elämisestä mahdotonta verottamalla tämä hengiltä, ilmastonmuutokseen vedoten.

Keskusta voi miettiä asemaansa hallituksessa, joka pitää Suomen rajat auki. Siinä ei taida edes Annika Saarikon lässytystaidot auttaa, kun geelipäätä lappaa jonossa maahamme ja jo nyt gallup-kärjessä paistettelevat perussuomalaiset moukaroivat kepua oppositiosta. Luulisi kepun jo tajunneen linjansa virheellisyyden, mutta kepun kykyä pettää äänestäjänsä ei tule myöskään koskaan aliarvioida.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu