21 vasaraniskua vai nyrkkiraudan jälkiä?

Perussuomalaisen Pekka Katajan murhayrityksen takia on vangittu kaksi miestä. Onko kysymyksessä ollut tarkoitus tappaa vai muiluttaa? Tutkin hieman asiaa ja Hommaforumilla käydään asiasta laajaa keskustelua motiiveista ja tekotavasta.

Nimimerkki Lalli IsoTalo tuo kommentissaan esille nyrkkiraudan. Mielestäni tämä olisi tekovälineenä uskottava, koska jos ihmistä lyödään 21 kertaa vasaralla kunnolla päähän, niin en usko, että enää elävien kirjoissa olisi. Lisäksi kun katsoo esimerkiksi Ilta-Sanomien artikkelin kuvaa, niin mielestäni poskessa selkeästi näkyy nyrkkiraudan kuvio.

Katajan kertomuksella tapahtuneesta on ollut monia epäjohdonmukaisuuksia, joten panee miettimään, että onko hän koko totuutta kertonut. Toivon mukaan saamme totuuden joskus tietoomme, koska jos motiivina väkivallantekoon on ollut suhmurointi ehdokasasettelussa, niin silloin puolueen on varmasti tarkastettava toimintatapaansa jatkossa.

 

RitvaPuolakka

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Yrittäjäaikoina 1990-luvulla asuin myös Sipoossa ja Helsingissä. Vantaalla asuessani 2016-19 mukaani tarttui bridge, jota vedän Oulun pääkirjastolla. Kansalaisaktiivi kiristyskirjeitä vastaan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu