Elämäni tarina 1

Kun olin pikkutyttö, niin isäni oli varastanut joltakin kaveriltaan ryyppyreissullaan rahaa ja niillä ostanut sitten pikkuveljelleni hienon kellon ja minulle ihanan sammaleen värisen neulepuseron.

Asuimme silloin Ansatiellä Välivainiolla ja kolmen päivän päästä tästä poliisit olivat tehneet kotietsinnän. Äitini Aino oli rehellisenä naisena kertonut, mitä isäni Aapo oli tuonut, joten ne vietiin meiltä pois.

Se oli tietenkin järkyttävää meille lapsille, koska siihen aikaan lehdessä ilmoitettiin rikollisen nimi. Sanoin äidilleni, että miten kehtaan mennä ikinä kouluun, kun kaikki tietävät mitä isäni on tehnyt.

Äitini sanoi minulle, että Ritva, nosta pää pystyyn, koska sinä et ole tehnyt mitään väärää, mutta voitte uskoa, että sain kuulla, ettei omena kauas puusta putoa.

 

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu