Gallupit eivät äänestä! II

Kirjoitin vuonna 2021 Gallupit eivät äänestä!

Nyt toistan saman, eli muistakaa, vain te suomalaiset äänestätte, eivät mitkään gallupit. Samoin mitkään höpöhöpötaktiset eivät äänestä puolestanne, vaan ainoastaan yllyttävät teitä jäämään kotiin makaamaan.

Äänestysprosenttimme on noin 70, eli nukkuvia on 30%. Kun te nukkuvat heräätte, niin teissä on voimaa saamaan Suomeen todellista muutosta. Olkaa se muutoksen tekijä ja sen arvoisia, että kunnioitatte suomalaista demokratiaa äänestämällä.

Mitä isompi äänestysprosentti, sen varmemmin tiedämme, kuka on yhteinen valintamme tasavallan presidentiksi!

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu