Gallupit eivät äänestä! III

Vaikka gallupit eivät äänestä, niin mielenkiintoista niitä on kuitenkin seurata. Vaalien jälkeen voi sitten analysoida, että oliko tulos virhemarginaali huomioiden mielipidemittausten mukainen.

Tässä presidenttiehdokkaiden gallup, joka ilmeisestikin vielä elää.

Tässä taas Ylen kannatusmittaus puolueista.

Mielenkiintoista näitä kahta gallupia on verrata toisiinsa. Stubbin kannatus on puolueensa suuruusluokkaa, Haavisto sitävastoin on suositumpi kuin vihreiden kannatus, mutta Urpilaisen kannatus ei vastaa lähellekään SDP:n kannatusta.

Muhiiko SDP:ssä yllätys vai vedetäänkö Urpilainen kölin alta?

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu