Halpaa tai oikeastaan kallista populismia

Sitä harjoittaa sekä pääministeri Sanna Marin että valtiovarainministeri Annika Saarikko.

Marin siinä, että hän tai hänen lähipiirinsä ”vuoti” bilevideot ja kuvat ja Saarikko siinä, että ylimääräinen joululapsilisä kaikille.

Kumpikaan ei auta Suomea mitenkään. Marin kannustaa homo/lesbo-suhteisiin, jolla ei syntyvyys todellakaan lisäänny. Saarikko kuvittelee, että rahalla saa. Molemmat naiset tekevät täysin vääränlaista mielikuvapolitiikkaa.

Kun Marin lähtee ökylomalle Italiaan, sitä mainostetaan perhelomana. Mikä perheloma on semmoinen, että kiireinen nainen ei edes lastaan ota mukaan, jos on italialaisia lehtiä uskominen? Entä Saarikko, kuvitteleeko hän, että lapsia tehdään, jos saadaan ylimääräinen satanen?

Nyt pitäisi tehdä ryhtiliike suomalaisessa politiikassa ja lopettaa halpahintainen tai siis kallishintainen populismi. Lapsia tehdään rakkaudesta tai ainakin näin pitäisi olla. Jos minä olisin vielä lapsentekoiässä, niin tähän yhteiskuntaan en tekisi yhtään lasta, niin pinnalliseksi on mennyt poliitikkojemme touhut.

Lapsilisät pitäisi ottaa pois kaikilta, jolloin lasten eriarvoistuminen poistuisi jo syntymästään asti. Rikkaiden lasten lapsilisät menevät suoraan korkeakorkoiselle tilille, joten siellä on lihava potti odottamassa, kun tulee täysi-ikäiseksi. Luulisi Saarikonkin tämän tajuavan.

+6
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com
Kirjastobridge jatkuu City Biljardissa torstaisin klo 14-17. Ehdolla seurakuntavaaleissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu