Hyvää joulua!

Jokainen ansaitsee hyvän joulun toivotuksen, mutta tänä vuonna haluan erityisesti toivottaa hyvää joulua kaikille meitä hoitaville.

Itselläni murtui nilkka ja minua hoidettiin Oulun yliopistollisessa sairaalassa, jonne minut vietiin ambulanssilla. Pääsin heti päivystykseen, koska nilkkani oli murtunut. Luut laitettiin paikalleen ja jalka kipsattiin. Luut pysyivät kuitenkin huonosti paikoillaan lastassa, joten minut jouduttiin leikkaamaan.

OYSin kirurgian klinikka teki erittäin hyvää työtä joka tasolla. Joka ikinen työntekijöistä, joita kohtasin, ansaitsee kunniamaininnan. He tekevät arvokasta työtä meitä kansalaisia kohtaan ja hoitotyön tason ollessa näin korkealaatuista, ei meillä ole mitään hätää. Ruoka oli myös hyvää ja sitä oli riittävästi, ansaitsee kehut. Samoin apuvälinekeskus, josta sain apuvälineet pärjätäkseni kotona, toimi ystävällisesti ja asiantuntevasti.

Koko hoitoketju ambulanssista lähtien siihen asti, kunnes taksi toi minut kotiin, on toiminut moitteettomasti. Olen saanut kokea niin paljon inhimillistä lämpöä ja huolenpitoa, että olen todella liikuttunut siitä määrästä huomatessani, kuinka hyvä ihminen voi olla toista ihmistä kohtaan.

Lisäbonuksena minulla oli ilo ja kunnia saada mukava huonetoveri, jonka kanssa jutellessa ei tullut aika pitkäksi. Kiitokset myös 93-vuotiaalle äidilleni, joka auttaa minua nyt alkuun tekemällä apteekki- ja kauppaostokset.

Kaikille toivotan oikein hyvää joulua ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta!

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025 sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen 2023-2026.
Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com
Kirjastobridge jatkuu City Biljardissa torstaisin klo 14 ja D-Bridge Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53 Komun talossa, tiistaisin klo 14 alkaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu