Ikärasismi

Asia, joka minua on mietittänyt pitkään. Itse olen 69-vuotias ja 19.5.2022 täytän 70 vuotta. Omasta mielestäni olen vielä täysin järkevä. Kuntoa pitäisi kyllä kohottaa, mutta se kai on iästä riippumaton seikka.

Loukkaannuin tosi pahasti, kun erään kirjoittajan minua solvaavassa poistetussa blogissa eräs kirjoittaja nimitteli minua mummeliksi. Oma äitini on 92-vuotias ja vielä täysin ruumin ja sielun voimissa. Olen siis tytönhupakko häneen verrattuna.

Mielestäni ihminen voi olla tollo iästä riippumatta. Omia lapsiani olen yrittänyt kasvattaa omilla aivoillaan ajatteleviksi ja ainakaan vielä en ole havainnut ikärasismia heidän taholtaan.

Toivon siis, että ainakin täällä Puheenvuorossa kohtelisimme toisiamme kunnioittavasti iästä riippumatta tai juuri sen takia.

+8
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. Bridge jatkunee pääkirjastolla, mutta nyt ovat koronarajoitukset voimassa 31.1.2022 saakka. Sähköposti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu