Kiristyskirjeiden uhreille

Olen saanut käyttööni markkinaoikeuden päätöksen 377/19. Siinä asiamiehenä on Hedman Partners ja asiaan osallisena DNA. Tavallisuudesta poiketen Hedman Partners on lähettänyt kirjeet ennen valitusajan päättymistä, joten nyt kaikilla DNA:n asiakkailla ja muillakin kansalaisaktiiveilla on tilaisuus olla yhteydessä DNA:n, jotta tämä valittaisi päätöksestä 28.10.2019 mennessä.

Vaikka itse en ole tähän päätökseen liittyvää kirjettä saanut, olen taistellut tekijänoikeustrollausta vastaan vuodesta 2016 alkaen. DNA on luovuttanut omat yhteystietoni Hedman Partnersille jo vuonna 2015 ja vieläkään vuonna 2019 en ole saanut omia tietojani tarkastettavakseni Hedman Partnersin henkilörekisteristä,  vaikka Hedman Partners on saanut moitteet sekä tietosuojavaltuutetulta että Helsingin hallinto-oikeudelta. Se on vitkutellut valittamalla asiasta KHO:hon.

Olen ollut eilen DNA:n johtoryhmään sähköpostitse yhteyksissä ja kirje on kokonaisuudessaan luettavissa MuroBBS:n sivuilla. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718698061/

Jos haluatte vaikuttaa, niin nyt teillä on siihen ainutlaatuinen mahdollisuus.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu